Más is csalódott már a párjában így?
Szerintem ez csak egy hullámvölgy.
Ha eddig szépen megvoltatok párkapcsolat és pénzügyi szempontból is (a nyaraló a tiéd lett, ő is segít fizetni dolgokat) ne veszekedjetek. Rossz napja volt, ilyenek.
De szerintem alapból jobb lenne, ha a házastársak közös kasszán lennének. sokkal jobban átlátnák a pénzügyi dolgokat. Nem kellene azon idegeskedni, hogy hogyan fognak kijönni a hónapban, miközben a párjának még van pénze, csak ő erről nem tud. És a fordított eset is igaz. --> nagyon elengedi magát, miközben a párjának már alig van pénze, de ő ezt nem tudja.
hat.. ulj le es beszelj vele.
par dologban eretlen
en 18 evesen elmentem otthonrol, a baratomhoz koltoztem, aztan mindketten a szuleihez, probaltam dolgozni, majd egyetem mellett is, de nyilvan nem kerestem annyit
aztan amikor jo munkahelyem lett, orultem, hogy en is segithetek, mert akkor eppen a baratomnak nem volt.
azota eltelt 14 ev, osszehazasodtunk, van egy mahdnem harom eves csemeténk, uton van a masodik, o jol keres, en itthon, terhesen, gyerek mellett ezzel-azzal osszeszedek egy minimalbernyit, de sose lett az orrom ala dorgolve, hogy milyen keveset tettem le anyagilag az asztalra.
a lakas nem volt az en nevemen, bar az apos mondta, hogy most, hogy uj lakas van, ez lehetne az en nevemen, en nem akartam, nekem tok mindegy, az alenyeg, hogy egeszsegesek legyunk, szeressuk egymast. nem is tudom, hogy lehetne mericskelni, nekem is nagyon rosszul esne, valoszinuleg nagyon latvanyosan megbantodnek.
nem kell hazassagnak lennie a joban-rosszbanhoz, az egyutt-éléshez. (mi 10 ev utan hazasodtunk ossze, a baba miatt)
de mielott tulreagalod (mondom ugy, hogy valszeg en is tulreagalnam, mert erzekeny vagyok), azt mondom ulj le, beszelj a fejevel, hogy neki mit jelent a penz, o hogy latja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!