Szerintetek jogosan várom el a páromtól, hogy gyalog járjon dolgozni?
2 megállónyira van a munkahelye. A bérlet 6 e ft, reggelente 10-15 percet vár a buszra, délután 30at.
Tízemeletesben lakunk, az ablakból pont látni a buszmegállót ami a munkahelyétől 10 méterre van.
Én a másik irányba dolgozom, párszáz méterre a lakástól.
Minden itt van a közelben ami kell, nincs szükségünk bérletre.
Szerintem csak kidobott pénz az a 6 ezer ft. Mindketten minimálbért keresünk és albérletben vagyunk.
Attól függ, hogy kell-e máshova busszal járni. Ügyintézés, rokonok, stb. Ha az arra fordított buszjegy kevesebbe kerül, mint a havi bérlet, akkor felesleges a bérlet.
Persze nem mindegy az sem, hogy mekkora távolság az a két buszmegálló :) Nálunk vannak olyan vonalak, ahol tényleg séta távolságra vannak, de vannak olyanok is, ahol nagyon messze vannak egymástól a megállók.
Kb. mennyi idő lenne az út gyalog?
nem kell feltétlenül bérletre költeni. elég egy gyűjtőjegy amit kilyukaszt ha jön egy ellenőr. ez kockázatos egyszer én is befürödtem, de valaki fél évig is utazott egy gyűjtőjeggyel. ezt csak akkor csinálja, ha nagyon nincs kedve gyalogolni.
amúgy szerintem tényleg felesleges ilyenre kiadnotok pénzt. előbb beér és haza míg vár a buszra.
Ülőmunkát végez, kényelmes tempóban 8-10 perc.
8-17 óráig dolgozik.
Nincs messze a munkahelye, rálátok az ablakból! )(9.-en lakunk)
Az én melóhelyem 3 km-re van, ami ugye napi 6 km, mégis gyalog megyek. Szép lenne a kevés pénzemből még buszbérletre elszórni pénzt.
Utálom az ilyen tartatlan embereket, pláne ha férfi az illető. Egy puhapö.cs, nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!