Szerintetek jogosan várom el a páromtól, hogy gyalog járjon dolgozni?
2 megállónyira van a munkahelye. A bérlet 6 e ft, reggelente 10-15 percet vár a buszra, délután 30at.
Tízemeletesben lakunk, az ablakból pont látni a buszmegállót ami a munkahelyétől 10 méterre van.
Én a másik irányba dolgozom, párszáz méterre a lakástól.
Minden itt van a közelben ami kell, nincs szükségünk bérletre.
Szerintem csak kidobott pénz az a 6 ezer ft. Mindketten minimálbért keresünk és albérletben vagyunk.
Én azt javasoltam neki, legyen nála 2 jegy, ha nagyon rosszra fordul az idő, elhiszem hogy szakadó esőbe nem akar gyalogolni.
De most jön a jó idő!
10 perc? Pffff, hát ezért tényleg felesleges bérletet venni :D
Ne már! Nem hiszem le, hogy van ilyen :) Nekem van bérletem, mert kb. 45 perc lenne gyalog hazamenni. De ha máshova megyek, akkor direkt gyalog megyek ilyen távolságokra, hiába van bérletem. És sokszor gyorsabb is, mivel nem kell várni a buszra. Ilyenkor úgy vagyok, hogy mire jön egy busz, addigra oda is érek :)
neki így kényelmesebb :(
CSak ha félretennénk azt a 6 ezret minden hónapba... de jó is lenne az Karácsony előtt....
Pedig itt a jó idő, most olyan jól esik egy kis séta.
Egyáltalán nem hajlandó gyalogolni?
Beszéld meg vele, hogy abból a 6e Ftból mi minden mást lehetne venni (főleg ha hónapikig félreteszitek). Nincs a mivel motiválni lehetne?
8-10 perc séta..még kerékpárral is nevetséges távolság lenne.
ennél sokkal többet kéne sétálni egy nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!