Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan várom el...

Szerintetek jogosan várom el a páromtól, hogy gyalog járjon dolgozni?

Figyelt kérdés

2 megállónyira van a munkahelye. A bérlet 6 e ft, reggelente 10-15 percet vár a buszra, délután 30at.

Tízemeletesben lakunk, az ablakból pont látni a buszmegállót ami a munkahelyétől 10 méterre van.

Én a másik irányba dolgozom, párszáz méterre a lakástól.

Minden itt van a közelben ami kell, nincs szükségünk bérletre.

Szerintem csak kidobott pénz az a 6 ezer ft. Mindketten minimálbért keresünk és albérletben vagyunk.

2014. márc. 26. 14:28
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Én azt javasoltam neki, legyen nála 2 jegy, ha nagyon rosszra fordul az idő, elhiszem hogy szakadó esőbe nem akar gyalogolni.

De most jön a jó idő!

2014. márc. 26. 14:38
 12/47 Jégtánc ***** válasza:
90%
Miért nem jár bicajjal? Felesleges pénzkidobás szerintem is a bérlet. Esőben,szėlben,fagyban még megértem,de most már csodás idő van.
 13/47 anonim ***** válasza:
78%
Hat ez hogy oda látsz, semmit nem jelent. En is ellatok a varoskozpontig- laza egy ora séta.
 14/47 anonim ***** válasza:
92%

10 perc? Pffff, hát ezért tényleg felesleges bérletet venni :D

Ne már! Nem hiszem le, hogy van ilyen :) Nekem van bérletem, mert kb. 45 perc lenne gyalog hazamenni. De ha máshova megyek, akkor direkt gyalog megyek ilyen távolságokra, hiába van bérletem. És sokszor gyorsabb is, mivel nem kell várni a buszra. Ilyenkor úgy vagyok, hogy mire jön egy busz, addigra oda is érek :)

2014. márc. 26. 14:39
 15/47 A kérdező kommentje:

neki így kényelmesebb :(

CSak ha félretennénk azt a 6 ezret minden hónapba... de jó is lenne az Karácsony előtt....

2014. márc. 26. 14:43
 16/47 anonim ***** válasza:
88%

Pedig itt a jó idő, most olyan jól esik egy kis séta.

Egyáltalán nem hajlandó gyalogolni?

Beszéld meg vele, hogy abból a 6e Ftból mi minden mást lehetne venni (főleg ha hónapikig félreteszitek). Nincs a mivel motiválni lehetne?

2014. márc. 26. 14:46
 17/47 anonim ***** válasza:
62%
Alapvetően jogos lenne, de nem vagy az anyja, hogy megmond neki, hogy mire költse a pénzét. Ő keresi meg, ha bérletet vesz, hát szíve joga.
2014. márc. 26. 14:51
 18/47 anonim ***** válasza:
38%
"CSak ha félretennénk azt a 6 ezret minden hónapba... de jó is lenne" vennél belőle cipőt,táskát na de a viccet félretéve, lustaság ennyi az egész ilyen rövid távra gyalog vagy bicikli
2014. márc. 26. 14:56
 19/47 anonim ***** válasza:
86%

8-10 perc séta..még kerékpárral is nevetséges távolság lenne.

ennél sokkal többet kéne sétálni egy nap..

2014. márc. 26. 14:58
 20/47 anonim ***** válasza:
71%
Én párom állandó délutános és ő csak akkor megy autóval ha nagyon rossz az idő vagy ha sokat dolgozik az udvaron és elmegy vele rengeteg idő. Tőlünk gyalog 30 percnyire van autóval 4-5 perc. Buszmegálló nincs a közelben kisvárosba lakunk. De nem értem a párod mert ha gyalog 10 perc buszra vár többet akkor simán beérhet gyalog időt és pénzt is megspórol és naponta ennyi mozgás meg kell még több is. Szoval jogosan igazad van.
2014. márc. 26. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!