Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki itt meg ott nyaral a parjaval, mi meg a baratommal gyakorlatilag a sarki fagyizoig nem jutunk el, annyit dolgozik. Jogosan esik ez rosszul nekem?
Figyelt kérdés
Nem az anyagiakkal van a gond, de egy napra nemtud
eljonni, es kivagyok hogy latom minden ismeros valami vizparton aztatja magat a parjaval :(
21/L
2016. aug. 17. 21:56
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
ez ugy hangzik,mint aki már nem boldog ebben kapcsolatban..egy szinten jogos,de párod tol függ,hogy egyáltalán,rá akar-e érni ilyenekre...én pl 12-13 órás meló után is szivessen elmentem volt páromar akárhova,én ugy gondolom,h vagyok valakivel,akit szeretek,avval törödök is..nem csak "na minek ugy is velem van,eddig jó volt igy,akkor minek tegyek bármit is"
3/7 A kérdező kommentje:
En 8 honapja vagyok egyutt a baratommal nem 3 eve, szoval azt a kerdest semmifelekeppen nem en tettem fel.
2016. aug. 17. 22:31
4/7 anonim válasza:
Nagyon nagyon sok embernek még párja sincsen... Nos? :)
25/F
6/7 anonim válasza:
Ha hétköznap dolgozik és amiatt nem ér rá megértem, de ha hétvégén 1 szabad délutáni közös program sincs az elég lehangoló egy kapcsolatban.
7/7 anonim válasza:
hja ez eléggé lehangoló lehet... de beszéld meg vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!