Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt az ideje a szakításnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt az ideje a szakításnak a barátommal?

Figyelt kérdés

Több probléma is akadt mostanság. 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Két hónapja kapott új munkát, ahol a munkaidő reggel 8-tól fél 5-lenne, de ehelyett este fél 10kor szokott hazamenni. Ja, és hétvégén is benn dekkol, holott azt mondta az legelején a hétvége szabad lesz. Ebből kifolyólag hetente max. két alkalommal találkozunk (hétvégén általában ). Nagyon ritka ha hétköznap találkozunk de akkor is csak max. 1 órára. Már szóvá tettem neki ezt kétszer, akkor sikerült megbeszélni, de már komolyan cikinek érzem felhozni. Meg annyira nem is akarok beleszólni, mert én még egyetemre járok,jelenleg szünet van, nem akarom azt higgye, hogy őt akarom felbérelni egész nyárra, hogy szórakoztasson, mert azért vannak programjaim nekem is, de heti két találkozás nekem kevés. Mert amúgy majdnem egy utcában lakunk. Ha távolabb lennénk meg érteném, de így nem tudom. Napközbe se beszélünk,ha hazaér ír párt sort, vagy felhív.

A másik, hogy semmi intimitás nincs köztünk,mióta ez van. Nem csókolózunk, és nem is nagyon szexelünk,ha van is szex akkor is egyszer, és kb. olyan 10 percig tart. Kapcsoltunk elején ki se szálltunk egymás szájából, és ha találkoztunk szexeltünk vagy négyszer az tuti.

Már igazából kezdek hozzászokni a helyzethez, napközben se gondolok rá, csak este jut eszembe hogy hoppá ma még nem is beszéltünk. Eltávolodtunk egymástól ilyen rövid idő alatt. Ja, és még annyi hogy, a 7hónap alatt egyszer se mondta nekem , hogy szeret, ami furcsa volt elsőnek, mert mások olyan könnyen dobálóznak ezzel a szóval, de tulajdonképpen már ehhez is hozzászoktam.

Mit csináljak ?

19/L

2016. júl. 27. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, mert ez vegetálás. 7 hónap meg semmi.
2016. júl. 27. 21:40
 2/8 Eszter76 ***** válasza:
80%

Nos, a leírás alapján két eset lehetséges.

Az egyik, hogy TÉNYLEG ennyit kell dolgoznia szegénynek, totál kivan és örül, ha este bedől az ágyba - nem szexre vágyik, hanem alvásra. Tapasztalatból tudom sajnos, mert az én párom is járt így egy munkahelyen, aminél azt ígérték, hogy fél 8-tól 5-ig lesz és csak hétköznap... aztán alig tudott hazajönni szegény. Sokszor már a gyerekek is aludtak, mire hazaért. Ha eszébe jutott a szex, sokszor akkor is annyira fáradt volt, hogy mégse lett semmi. Én támogattam őt, és vígasztaltam, hogy biztosan talál majd jobb helyet. Ha szereted a párod és ez a helyzet, akkor most neked is az a feladatod, hogy ne maceráld, inkább támogasd - de mindenképp próbálj közben hatni rá, hogy keressen másik munkát.

A másik, hogy nem lenne muszáj ennyit bent lennie (vagy még rosszabb esetben nincs is ennyit ott, csak neked mondja). Ebben az esetben jogos a felháborodás, és mivel még csak 19 éves vagy, lehet, hogy a szakítás is az. Egy normális kapcsolatban, ha nincs rá nyomós ok (pl. az 1. eset), akkor a másik ilyen mértékű hanyagolása nem elfogadható.

Csak te tudhatod, hogy melyik a helyzet a kettő közül. Kitartást kívánok mindkét esetre.

2016. júl. 27. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi is nagyon kevesszer talalkozunk a baratommal a munkaja miatt es en is nyari szuneten vagyok ugyhogy megertelek en is teljesen szeretethianyos vagyok emiatt :( de az en baratom mondja hogy szeret es igyekszik talalkozni.

Ha viszont a naratod hetvegen is bent van sajat akaratbol es igy viselkedik akkor szerintem nem erdemes igy folytatni. Probaltal mar oszinten leulve elmondani ezt? Het honap utan meg nem igy kene a masikkal viselkedni... sot igy sosem kene

2016. júl. 27. 21:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Valami határidős építést irányít vagy vezet,és mindig mondja hogy csúszásban vannak azért van ennyit benn, azt nem tudom , hogy kötelező-e maradnia vagy nem. Bevallom nem is nagyon tudok sokat a munkahelyéről, mert inkább nem is kérdezek róla mert csak felidegesítene. Ez neki amolyan előléptetés, szóval biztos nem fog egyenlőre másik állást keresni.

Kérdeztem amúgy tőle, hogy tényleg ennyit van-e benn van van neki valami másik lány, de azt mondta tényleg ennyit kell dolgoznia...

2016. júl. 27. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Lehet, hogy neked is fel kéne nőnöd és dolgoznod. :) Nagyon hisztis vagy. Ha tudnád, hányan vannak így párkapcsolatban, hogy keveset tudnak találkozni... Ha neked ez ennyire zavaró, akkor szakíts. De ne várd el, hogy otthagyja a megélhetést nyújtó állását.
2016. júl. 27. 22:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy miattam ne dolgozzon! Mint írtam egyetemre járok, tudod nem minden szak mellett kivitelezhető a diákmunka, ha az ember nem akar a tárgyak feléből megbukni.
2016. júl. 27. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg megbízol benne, akkor bírd ki, csak őszig, ha kezdődik az egyetem megint nem lesz időd ennyit rágódni ezen.

Illetve ha csúszásban van, ha elkészül a projekt akkor utána ténylegesen szabad lesz a hétvégéje.

2016. júl. 27. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:
" Eltávolodtunk egymástól "- igen, ez történt.
2016. júl. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!