Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátommal? .
Már az összeköltözést fontolgattuk, nagyon szeretem őt, de mostanában nem érzem biztonságban magam mellette. Vele akarom leélni az életem, de szerettem volna néhány dolgot előbb helyre tenni magamban. Ezt neki is elmondtam, hogy néha kissé mérgező ez a dolog közöttünk és barom tud lenni, szükségem van egy kis szünetre.
Először rábólintott, megértő volt, egy-két napot kibírt, de azóta teljesen be van kattanva, már mondhatni erőszakos.
Nem akarom hogy ilyen legyen, nem ilyen volt, mikor megismertem és beleszerettem, de nem tudom mit csináljak vele. Nem akarom elhagyni, szükségem van rá és neki is rám.
en soha nem maradtam meg egy pasi mellett sem, akinel csak a halvany szikraja is megvolt annak, hogy valaha meg fog utni
elmultam 40, volt nehany pasim, de egy sem, amelyik megutott volna, pedig sokszor megraztam a pofonfat
szerintem novessz magadban egy kis onbecsulest, onszeretetet, es ezt a mamlaszt hagyd ott vegleg
>már mondhatni erőszakos
Ez az első számú piros zászló. Gondolod, hogy ez elmúlik? Akkor sem jön elő, amikor majd tizenöt év múlva épp egy rosszabb korszakotok lesz és egymás agyára mentek? Az erőszak elfogadhatatlan. Ha tényleg hajlamos rá, lépj ki még most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!