Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátommal, ha már semmire nem becsül?
Mikor összejöttem vele csodának tartotta mert úgy gondolota elérhetetlen vagyok neki. Én szerettem benne hogy kis szende ártatlan. Hát már nagyon nem. 2 éve vagyunk együtt. Mindig én írok neki, mindig én keresem. Újabban nekiállt lányokkal "barátkozni". De úgy, hogy nem is tud szinte másról beszélni még a közös nyaraláson sem. Mikor ezért kiakadok, akkor durván beszél velem, kioszt, hogy én teszem ezzel tönkre a kapcsolatot és így én senkivel sem leszek boldog. Nagyon szeretem, ő is azt mondja hogy szeret. De nem igazán érzem. A melóhelyen elég sok férfi környékez, van mikor elmesélem neki, de annyi rá a reakciója, hogy a másik lányra még a csoportvezető is rányomult. Meg multkor egy férfi megfogta a fenekem erre csak azt mondta szóljak a műszakvezetőnek. Szóval nem tudom mi legyen, nem becsül meg, pedig meg kellene mert azért több vagyok mint ő. Nem külsőleg hanem emberileg, erkölcsileg, tartásban. Ő csak a szülei bábja. Engem meg kinevet, amiért a munkámat felelősséggel akarom végezni és nem úgy állok hozzá, hogy "diák vagyok bármit megtehetek".
Valami jó tanács? Szakítani nem akarok :/
Hát 20 éves egyetemistaként nem mondanam magam swm kislánynak sem naivnak.
Kapaszkodok mert ő valaha szeretett a többi pasi akit isneeek egytől egyig a szemembe mondja hogy jó kapcsolat lennék ideig óráig.
Itt a f3rfiakkal van a baj
Persze. A férfiakkal van a baj. Ne általánosíts kérlek. Itt két emberrel van a baj: veled és a barátoddal.
Veled, mert mindent eltűrsz. A barátoddal, mert most, hogy megkapott téged az elérhetetlent, megtökösödött, és ráhajt minden csajra. Téged meg nem becsül meg.
Tanács? De nem szakítás?
Tanácsolok én: tűrj! Tűrj addig, ameddig magad is rá nem jössz, hogy szakítani kellene vele, és keresni olyat, aki megbecsül. Csak vigyázz, mert addig lelkileg sérülni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!