Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valkaiss kérdése:

Mit csináljak a barátommal, ha már semmire nem becsül?

Figyelt kérdés

Mikor összejöttem vele csodának tartotta mert úgy gondolota elérhetetlen vagyok neki. Én szerettem benne hogy kis szende ártatlan. Hát már nagyon nem. 2 éve vagyunk együtt. Mindig én írok neki, mindig én keresem. Újabban nekiállt lányokkal "barátkozni". De úgy, hogy nem is tud szinte másról beszélni még a közös nyaraláson sem. Mikor ezért kiakadok, akkor durván beszél velem, kioszt, hogy én teszem ezzel tönkre a kapcsolatot és így én senkivel sem leszek boldog. Nagyon szeretem, ő is azt mondja hogy szeret. De nem igazán érzem. A melóhelyen elég sok férfi környékez, van mikor elmesélem neki, de annyi rá a reakciója, hogy a másik lányra még a csoportvezető is rányomult. Meg multkor egy férfi megfogta a fenekem erre csak azt mondta szóljak a műszakvezetőnek. Szóval nem tudom mi legyen, nem becsül meg, pedig meg kellene mert azért több vagyok mint ő. Nem külsőleg hanem emberileg, erkölcsileg, tartásban. Ő csak a szülei bábja. Engem meg kinevet, amiért a munkámat felelősséggel akarom végezni és nem úgy állok hozzá, hogy "diák vagyok bármit megtehetek".

Valami jó tanács? Szakítani nem akarok :/

2016. júl. 11. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
ha szakítani nem akarsz akkor marad a tűrés...a férfiak nem változnak hiába minden nő mottója a :"majd miattam megváltozik"
2016. júl. 11. 19:30
 2/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Dobd ki.
2016. júl. 11. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem szeret már téged, csak könnyebb neki állandó pncit tartani, mint kilépni a bizonytalanba. Te elmondod neki, hogy mi bánt, ő erre durván letorkol. Nézz már utána, hogy nem olvas manapság redpilles meg puás baromságokat, mert azok szoktak így viselkedni. Már megkezdte az önbizalmad lerombolását: TE teszed tönkre, TE nem leszel boldog így soha. Most állj fel mellőle, mielőtt nagyobb rombolást végez benned, ugyanis minél többet eltűrsz neki, annál durvább lesz. Voltam én is ilyen helyzetben, összetört szívvel, cafatokban lógó lélekkel, de felálltam. A méltóságomat nem adtam.
2016. júl. 11. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szakítasz,vagy tűrsz tovább?
2016. júl. 11. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a baj veled kicsilány, hogy szeretetk-rva vagy. Kapaszkodsz abba a farokba, aki téged valójában leköp. Miattad nem becsülik a férfiak a nőket semmire, mert tudják, hogy elég rádvicsorogniuk te meg máris ugrasz copni. ÁH! Teli van már a hócipőm a hozzád hasonló p-csák kérdéseivel! Szakítani gyáva vagy? Akkor kussolj b+! Ostoba szuka vagy, ezt használja ki a kanod! És tudod mit? Jól teszi, mert amíg lószar van, veréb is lesz. És itt te nem a veréb vagy, csak hogy értsd.
2016. júl. 12. 02:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát 20 éves egyetemistaként nem mondanam magam swm kislánynak sem naivnak.

Kapaszkodok mert ő valaha szeretett a többi pasi akit isneeek egytől egyig a szemembe mondja hogy jó kapcsolat lennék ideig óráig.

Itt a f3rfiakkal van a baj

2016. júl. 12. 07:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze. A férfiakkal van a baj. Ne általánosíts kérlek. Itt két emberrel van a baj: veled és a barátoddal.

Veled, mert mindent eltűrsz. A barátoddal, mert most, hogy megkapott téged az elérhetetlent, megtökösödött, és ráhajt minden csajra. Téged meg nem becsül meg.

Tanács? De nem szakítás?

Tanácsolok én: tűrj! Tűrj addig, ameddig magad is rá nem jössz, hogy szakítani kellene vele, és keresni olyat, aki megbecsül. Csak vigyázz, mert addig lelkileg sérülni fogsz.

2016. júl. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!