Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz valakit a "párom"-nak szólítani?
Engem valahogy zavar ez a "párom"-ozás. 10 éve még senki sem mondta, úgy, ahogy a "szép napot"-ot meg a "bocsi"-t sem. Egyszerűen ezek olyan gagyik...
A tiniknek barátjuk, barátnőjük van, a felnőtt, értelmes embereknek meg házastársuk, feleségük, férjük, menyasszonyuk, stb...,
Párja csak a zokninak van.
"Párja csak a zokninak van."
Ezzel az a gond, nálam, pont a zokninak nincs párja:))
Valami rejtélyes ok végett eltűnik állandóan.
Az én párom, szerencsére, nem tűnik el, mint a zoknim:)
Lehet, hogy 10 éve ép nem használták a bocsi-t, a 70-es években is mert szó volt. Na és a szép napot, jó napot is egy mindennapos köszönési forma volt.
Mondok jobbat. Én a házas szerelmemet is páromnak nevezem, mint ahogy ő is úgy emleget engem másnak. Négy éve vagyunk együtt, mi egy pár vagyunk, a körülményektől függetlenül. Barátok is mindkét részről úgy tartanak minket számon.
Mindketten 40+ vagyunk
Ja, még valami eszembe jutott. Pl az Uram miért jobb? Mindig azt tartottam, ura a rabszolgának van. Párkapcsolatban elég idétlen kifejezés.
Előzö voltam
50 eve is mondtak, hogy szep napot es bocsi.
A felnotteknek sem ferjuk, feleseguk menyasszonyuk vagy volegenyuk van, hanem baratjuk, baratnojuk vagy parjuk.
Parjuk inkabb akkor, ha eggyutt elnek.
Es megis minek nevezned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!