Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az, aki 32 évesen is annyira irányítható, hogy a szülei miatt elhagy téged? (szülei unszolására)
Még akkor is, ha te nagyon szereted és mindig ki is mutattad neki, vele tervezted az életed (hátsó szándék nélkül). De a szülei "jajj kisfiam nem illik hozzád csak kihasznál".
L
V színű etyke szegeny, a anyuci kicsi kedvence, mosnak, főznek ra és s szülőknek senki sem lesz jó.
Eleg buta férfi lehet, férfit mondtam volna?
Bocsi, mert ő nem az.
A családnál kell jó pontot szerezni, és persze a pasinal is.
Barátnője lehet akárhány, szülőt viszont nem szedsz föl az utcán!
Másrészt nem lehet, hogy azért hallgat rájuk, mert úgy érzi, hogy igazuk van? Nem lehet, hogy tényleg kihasználod, csak nem akarod tudomásul venni???
Szóval milyen férfi az ilyen? Lehet okosabb, mint te!
"jajj kisfiam nem illik hozzád csak kihasznál".
Mondták neked?
A pasid mesélte el?
Vagy csak gondolod?
Azért az érdekes lenne, hogy ezt honnan tudod!
Nem akarlak bántani, de biztos volt benne valami.
Mert ha nem, akkor ennek alapján, - ha nem igaz - nem lép le a pasi, hanem azt mondja a szüleinek, hogy ez nem igaz!...akárhogy is szereti, vagy tiszteli őket.
Olyan, akinél csak jobbat találhatsz.
Nekem is volt egy ilyen pasim még fiatal egyetemista koromban, igaz, ő is huszonéves volt. Anyucit csalta apuci, de nem volt pénzük szétköltözni, ezért anyuci a fiacskáján élte ki magát. Nekem az ex meg is mondta, hogy szerinte(!) is és az anyja szerint is túl anyagias vagyok, nem szeretem eléggé és csak kihasználom. Valószínűleg még folytatódott volna a monológ, de én elröhögtem magam ennél a résznél, mert belegondoltam, hogy soha nem "vitt el" sehova, se mozi, se étterem, szóval nem nagyon kellett rám költenie, és ez engem addig a pillanatig nem is zavart. Plusz ő gyári melós volt három műszakban, és én akkoriban már gyakornokként kerestem annyit, mint ő. Nem tudom, azóta volt-e valakije, nem is érdekel, de nem bántam meg, hogy nem küzdöttem, hogy visszaszerezzem. Tudtam, hogy nála már csak jobb jöhet. :D
Miért zavart ez Téged?
Örülni kell,hogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!