Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon zavaró ha nő létemre nem szeretek főzni?
Magamnak nem szoktam főzni, esetleg egyszer egy héten. Amikor nálam van a barátom nagy nehezen ráveszem magam hogy összerittyentsek valamit, de nagyon nem élvezem a főzést. Sok időt elvisz, sokat kell utána mosogatni is. Jelenthet ez a későbbiekben problémát?
28N
Igen. Vannak már 30 perces receptek is. Idővel talán változik majd a kedved. :)
29F
Engem nem zavarna, világ életemben olyan nőkkel voltam körülvéve, akik főzöcskéztek, etettek, itattak, nagyon kedvesek, aranyosak, le a kalappal előttük, de nagyon nem szeretem, ha megtömnek akaratomon kívül.
Én is tudok főzni, egyszerűbbeket, amiket először próbálok, az is összejön.
A mosogatás meg nálam olyan, hogy valamiért szeretek suvickolni, mivel autókat is szerelek, a blokkokat, váltókat én suvickoltam el mindig brigéciollal, ritka tetű munka az, nehezen jön le. Ahhoz képest egy összeégett sütő nudli.
Meg fogynom kéne inkább.
Igen.
Nem azért, mert elvárom, hogy a párom főzzön rám, hanem azért, mert én is szeretek főzni és a barátnőm is, nekünk a közös főzés is egy program (sok más mellett). Nem tudom milyen lenne, ha ennyivel kevesebb közös programunk lenne, mert nyilván ha nem szeretne, akkor nem erőltetném a dolgot.
34/F
Az nem zavaró, ha az ember nem szeret főzni, csak az amikor nem tud és nem akar megtanulni.
30/f
Nekem például elég fontos hogy egy nő tudjon főzni, és házias legyen.
F34
Van akit nem zavarna, engem speciel nagyon. Nagyon bélpoklos pasi vagyok,imádok jókat enni, nálam a szívemhez a gyomromon keresztül vezet az út és a párom ezt jól tudja!!!
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!