Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon zavaró ha nő létemre nem szeretek főzni?
Magamnak nem szoktam főzni, esetleg egyszer egy héten. Amikor nálam van a barátom nagy nehezen ráveszem magam hogy összerittyentsek valamit, de nagyon nem élvezem a főzést. Sok időt elvisz, sokat kell utána mosogatni is. Jelenthet ez a későbbiekben problémát?
28N
Nem értem, van valami, amit nem szeret - de akkor miért kell megtanulnia? Én nem akarnék rávenni senkit arra, hogy olyat csináljon, amit nem akar.
Gyere szívem, tanulj meg varrni, mert azt mondtam?
"Az zavaró lenne, ha valaki elvárná tőlem, hogy én főzzek többször"
Ez engem is zavarna nőként. Nem tudom, az etetés miért puncis feladat.
Nőként írok -ugye nem baj....
Mert ki szeret?-Például munka után,vagy hajnalban munka előtt?
-De ettől a ténytől eltekintve megcsinálom,s ha már csinálok valamit- az jó legyen!
Miért ennénk éttermi vacakot netán gyorséttermit?
Amit te készítesz,te tudod milyen alapanyagból van.
9-évesen kezdtem főzni,-mert a szülők nem értek rá!-s amikor este hazajöttek volt főtt étel az asztalon.
Sok mindent nem azért csinál az ember mert annyira szeteti - hanem,hogy örömöt okozzon a másiknak!
Pl én utálok télen havat lapátolni,de van kutyám és ha a férfiember nem ér rá-azért eszik a kutya ....pedig nem vagyok egy német sportolónő alkat!
Te tudod,de szerintem pár jó kis recept meg tanulásától nem dől össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!