Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon zavaró ha nő létemre nem szeretek főzni?
Magamnak nem szoktam főzni, esetleg egyszer egy héten. Amikor nálam van a barátom nagy nehezen ráveszem magam hogy összerittyentsek valamit, de nagyon nem élvezem a főzést. Sok időt elvisz, sokat kell utána mosogatni is. Jelenthet ez a későbbiekben problémát?
28N
"Nem baj, de ha lesz gyereked durva lesz minden napra fott kaját rendelni."
Apja is van a gyereknek.
Nem gond, én egy kicsit tudok... de mit veszel át helyette a klasszikusan "férfi" tevékenységekből? :)
Vagy mi van, ha valamit egyikünk sem szeret csinálni?
Nincs férfi tevékenység. Női sincs. Emberek vannak, kedvek, érdeklődési körök. Nekem utoljára 6 éve volt olyan munka, amihez ki kellett hívnom szakembert, mert áztattam az alsó szomszédot. Akkor itt nem volt "férfimunka" 6 éve, mert lakásban alig van, vagy csodanő vagyok?
Képzeljétek el, hogy a nők elvárásai közt ott van, hogy el tudd készíteni a kedvenc kajáit, de úgy, ahogy szereti. Ugyanolyan felháborító, nem értem, miért alap, hogy ha mindketten utálnak főzni, akkor is a nőnek kell ellátnia a másikat.
"Persze, a hengerfejtömítés cserét is én csináltam tavaly"
ENni is tavaly ettél utoljára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!