Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen férfi az, aki 32...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfi az, aki 32 évesen is annyira irányítható, hogy a szülei miatt elhagy téged? (szülei unszolására)

Figyelt kérdés

Még akkor is, ha te nagyon szereted és mindig ki is mutattad neki, vele tervezted az életed (hátsó szándék nélkül). De a szülei "jajj kisfiam nem illik hozzád csak kihasznál".

L

2017. máj. 7. 07:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan, mint az nő, aki 30 évesen tette ezt meg velem, mert az anyukája és az apukája azt mondta.

Szánalmas mind a szülők, mint az ő részéről, és mellesleg oda vezet, hogy egyedül fog maradni. (a nő akiről beszélek sosem talált másik párt utána, mert a szülők csak egyszer engedték hosszabbra a pórázt, de rájöttek, hogy az igen veszélyes)

Lépj túl rajta, vannak ilyen emberek, örülj, hogy Te nem tartozol közéjük, és hidd el, nem érdemes küzdeni (én megpróbáltam), nem nyerhetsz.

2017. máj. 7. 09:10
 12/27 A kérdező kommentje:
Anyagi dolgok miatt. A családja jobb módú. Ugyanakkor az, hogy a családjának van pénze, az nem jelenti azt, hogy neki is. Soha se segítették őt. Ugyan úgy 3 műszakban dolgozik meg ő is a kis pénzéért. Ahogy akkoriban én is. Viszont most meg már feljebb léptem a ranglétrán és kapcsolattartó vagyok. (Lehet, hogy szegényebb családból jövök, de igen is minden nyomorult forintért megdolgozom és lediplomáztam. És a szüleimnek is hálás vagyok, hogy segítettek mindazt elérni, ami nekik nem adatott meg.) Megbecsülöm amim van.
2017. máj. 7. 09:56
 13/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Igen, sajnos én is elvesztettem a csatát. Én is mondtam neki, hogy nem fog így találni senkit sem. És tudom, hogy igazam lesz. De akkor nálam már nincs vissza út.

Nálatok is hasonló volt a helyzet?

2017. máj. 7. 09:59
 14/27 anonim ***** válasza:

Én egy idő után feladtam, de ismeretségi körön át tudom, hogy senkije nem volt azóta sem, szóval nem hozzám próbált visszajönni.

A szülők megerősítették benne, hogy ez a párkapcsolat dolog veszélyes, maradjon otthon, segítsen a házimunkában, és gondoskodjon a szüleiről, az való neki)

(egyébként nálunk is volt anyagi vonzata a dolognak, de én már akkor is elég jó helyen dolgoztam, jó fizetésért, és bár már akkor sem voltak kenyér gondjaink, azért látszott, hogy az a karrier amin haladok nem arról szól, hogy az ő pénzükből akarok bárit is - ahogy meg is lett mindenem önerőből)

2017. máj. 7. 10:05
 15/27 anonim ***** válasza:
Olyan, akire még annyi időt sem érdemes pazarolni, hogy egy ilyen kérdést föltegyél.
2017. máj. 7. 10:13
 16/27 Sunshinedoll ***** válasza:
lúzer :D
2017. máj. 7. 20:28
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem kár érte hidd el.
2017. máj. 7. 22:47
 18/27 anonim ***** válasza:

Mint az exem :D

De tudod mit? Sokkal jobban jársz, mintha vele maradsz, így van esélyed megtalálni azt a FÉRFIT, aki szeret és nem mások véleményétől függ.

2017. máj. 8. 11:25
 19/27 anonim ***** válasza:
Én férfinak nem nevezném az ilyet... inkább anyu pici fiacskája.
2017. máj. 8. 11:54
 20/27 anonim ***** válasza:

1. Az ilyen nem férfi

2. A szerelme nem létezik, mert aki szereti a párját, az nem fogja elhagyni, csak mert a szülei rágják a fülét

3. Egy férfi még annak ellenére sem hagyná, hogy így belekontárkodjanak az életébe a szülei, hogy szereti őket. Hogy értsd: Csak azoknak járnak a nyakára a szülei, akik hagyják.

4. Ha tényleg elhagy, mert a szülei nem bírnak és nem értenek egyet a kapcsolattal, akkor hajrá, nem kár érte. Segítek pakolni is. És visszatértünk az 1. pontra: Az ilyen nem férfi.

2017. máj. 8. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!