Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az, aki 32 évesen is annyira irányítható, hogy a szülei miatt elhagy téged? (szülei unszolására)
Még akkor is, ha te nagyon szereted és mindig ki is mutattad neki, vele tervezted az életed (hátsó szándék nélkül). De a szülei "jajj kisfiam nem illik hozzád csak kihasznál".
L
Ugyanolyan, mint az nő, aki 30 évesen tette ezt meg velem, mert az anyukája és az apukája azt mondta.
Szánalmas mind a szülők, mint az ő részéről, és mellesleg oda vezet, hogy egyedül fog maradni. (a nő akiről beszélek sosem talált másik párt utána, mert a szülők csak egyszer engedték hosszabbra a pórázt, de rájöttek, hogy az igen veszélyes)
Lépj túl rajta, vannak ilyen emberek, örülj, hogy Te nem tartozol közéjük, és hidd el, nem érdemes küzdeni (én megpróbáltam), nem nyerhetsz.
Kedves utolsó válaszoló!
Igen, sajnos én is elvesztettem a csatát. Én is mondtam neki, hogy nem fog így találni senkit sem. És tudom, hogy igazam lesz. De akkor nálam már nincs vissza út.
Nálatok is hasonló volt a helyzet?
Én egy idő után feladtam, de ismeretségi körön át tudom, hogy senkije nem volt azóta sem, szóval nem hozzám próbált visszajönni.
A szülők megerősítették benne, hogy ez a párkapcsolat dolog veszélyes, maradjon otthon, segítsen a házimunkában, és gondoskodjon a szüleiről, az való neki)
(egyébként nálunk is volt anyagi vonzata a dolognak, de én már akkor is elég jó helyen dolgoztam, jó fizetésért, és bár már akkor sem voltak kenyér gondjaink, azért látszott, hogy az a karrier amin haladok nem arról szól, hogy az ő pénzükből akarok bárit is - ahogy meg is lett mindenem önerőből)
Mint az exem :D
De tudod mit? Sokkal jobban jársz, mintha vele maradsz, így van esélyed megtalálni azt a FÉRFIT, aki szeret és nem mások véleményétől függ.
1. Az ilyen nem férfi
2. A szerelme nem létezik, mert aki szereti a párját, az nem fogja elhagyni, csak mert a szülei rágják a fülét
3. Egy férfi még annak ellenére sem hagyná, hogy így belekontárkodjanak az életébe a szülei, hogy szereti őket. Hogy értsd: Csak azoknak járnak a nyakára a szülei, akik hagyják.
4. Ha tényleg elhagy, mert a szülei nem bírnak és nem értenek egyet a kapcsolattal, akkor hajrá, nem kár érte. Segítek pakolni is. És visszatértünk az 1. pontra: Az ilyen nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!