Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy férfi és egy nő párkapcsolata bármilyen jó, a férfi előbb utóbb fantáziálni fog más nőkkel szex közben?
Nem tudom, de szerintem ez természetes. A gond akkor kezdődik, amikor nem elméleti síkon történik a dolog. Attól mert elkalandozik, fantáziálgat, még szeret. Hűséget fogadnak az emberek, nem vakságot. Legalábbis szerintem. Sőt ezeket a fantáziákat jól meg lehet beszélni és pozitív dolog is sülhet belőle el. :)
XX-L
előtt, után, közben, mit számít?
ahhoz igazán különlegesnek, kreatívnak és távolinak kell lenned, hogy megőrizd a kizárólagos érdeklődést. bár szerintem ha őszinte vagy magadhoz ÉS jó a kapcsolatod, akkor rájössz, hogy szükséged van más emberekre is, és úgy még jobb visszamenni hozzá. nem megcsalásról, hanem jó beszélgetésekről, nevetésekről, fantáziákról, lehetőségek érzetéről beszélek.
>Igen robot vagyok.
>Egyébként elkalandoztunk...a kérdésem kizárólag arra irányult,hogy ha jó a kapcsolat akkor ez megtörténhet-e ,vagy ha ez fennáll akkor ott valószínűleg valami nagyon nincsen rendjén?
Én jó kapcsolatban vagyok és nekem is néha bevillannak szex közben képek, hogy más pasikkal satöbbi. DE! Tisztában vagyok vele, hogy ezek fantáziaképek, csak az agyamban léteznek, ettől függetlenül eszem ágában ne lenne megcsalni se, meg más pasikat sem bámul meg az utcán stb.
Forditva se gondolom, hogy gáz, ha a pasi más fantáziaképeket kerget közben az agyával. Amig úgymond én vagyok a haszonélvezője ;) Meg különben is hozzámbújik utána, szeret, innentől kezdve meg nem is téma :)
Nem. Már mi okom volna erre?
Meg hol vannak ők ahhoz?
Továbbá nem is olyan unalmas, hogy közben ilyen sz_rságokkal foglalkoznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!