Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális, hogy a férfi kvázi kötelezi a nőt, hogy tiltsa le minden felületen a közelebbi férfi ismerőseit?
Van (volt) egy haver csaj, 14 éves korunk óta ismerjük egymást. Most vagyok 30, Ő is annyi. Sosem volt köztünk a barátságon túl más. 2 éve van együtt egy 12 évvel idősebb pasival. Egyik nap látom, hogy nincs ott az ismerőseim között. Viberen is tilva vagyok. Felhívtam mikor dolgozik a pasija. A válasz "A párom letiltatott velem téged meg egy másik barátot, mert féltékeny lett". Részemről annyi volt, hogy írtam neki néha, hogy mizu.
Mennyire normális ez szerintetek? Főleg ennyi év barátság után?
Ez egy bántalmazó kapcsolatnak néz ki...egyáltalán nem normális.
Birtokolni akarja a fazon,nem kérdés.
Ha van esze a csajnak,és lélekjelenléte,egykettőre otthagyja az embert,mert minél később teszi,annál nehezebb lesz kiszállni.
gáz.
majd felnílik a csaj szeme.
a csávó egy p/*/cs.
a csaj emg szerelmes ennyi.
olynakor megszűnnek a családi-baráti kapcsolatok, és csak megy a feje után. nem tudsz mit csinálni.
Vannak ilyen emberek. 28 évesek vagyunk, az egyik barátunknak lett egy 25 éves barátnője és letöröltetett minden lány ismerőst.
Tök mindegy igazából, úgy is el lehet érni ha akarja az ember.
beteg mindkát fél.. egyik mert kisebbségi komplexusos mert féltékeny, a másik azért mert hagyja :)
Egymáshoz illenek :)
Nem normális.
Egyértelműen bántalmazó kapcsolatra utal. Az illetőt kirúgnám, aki ilyet kérne tőlem. Ha barát esnek ilyen csapdába, segítenék neki kiszállni, amíg még sérülés nélkül ki lehet.
A leírt megoldás 0%-ban normális.
Nem is értem, miért visel el ilyet bárki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!