Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek, vagy ismerősietek között, tudtok olyan párkapcsolatot, ahol a nő jobban szeret otthon meztelenkedni mint a férfi társa?
"éldául egyik barátnőm meztelenül alszik"
Én is. SOkkal kényelmesebb. Főleg nyáron. Ez nem a meztelenkedés kategória.
Ha így vesszük, nálunk is így van. Valójában egyikünk sem szégyenlős, de én nehezebben viselem a meleget.
30/n
Agybajt is kapnék, ha folyna rajtam az izzadtság, mert nem lenne rajtam egy póló, ami beissza :D a legjobb a hidegvizes póló vagy hálóing, sose fogom megérteni azt, aki mást hord otthon nyáron :D
Amúgy Szüleim ilyenek..
"Azért érdekel mert megfigeyelésem szerint általánosan a férfiak többet vannak meztelenül otthon mint a nők.Például nyáron rengetekgszer, ha valahová váratlatlenul betoppanok,a férfiakon általában csak egy alsónadrág van,a nók esetében meg mindíg van valami izasztó felső cucc,amit anem csak akkor veszenk fel amikor vendéget fogadnak,hanem egész nap abban vannak."
Próbálna egy felnőtt nő egy szál bugyiban lengetni a didiket, amikor vendég jön. De vendég se kell hozzá, valószínű, hogy a család sem preferálná.
Ezt áthidalva sok nő bikinifelsőben vészeli át a nyarat otthon, mondjuk egy rövidnadrág kíséretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!