Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Köztetek, vagy ismerősietek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztetek, vagy ismerősietek között, tudtok olyan párkapcsolatot, ahol a nő jobban szeret otthon meztelenkedni mint a férfi társa?

Figyelt kérdés
Érdekes,mert általában a férfiak jobban szeretnek otthon meztelenkedni,meztelenül aludni.De az utóbbi időben rengeteg példát hallottam a fordítottját,például egyik barátnőm meztelenül alszik,sőt nyáron otthon maximum egy bugyit tűr el magán,a férje meg álandóan állig fel van öltözve még a negyven fokos panelban is.Ez őt nem zavarja.

2017. ápr. 23. 12:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

#10esnek,

Igen de párod felöltözve alszik?

2017. máj. 5. 11:59
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mind ketten meztelenül alszunk,vagyunk kint az udvaron.36N
2017. máj. 6. 05:51
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen,nolyan nagyon gyakori,hogy mindketten meztelenül alszanak,vagy pedig hogy a férfi van jobban levetkőzve,de akkor érdekes a helyzet amikor a férfi nincs meztelenül a nő pedig igen,mondjuk alvásnál,vagy otthoni hétköznapi létnél.
2017. máj. 6. 17:29
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk, az a természetes, hogy hazaérés után, azonnal ledobálunk mindent. Egy gyors zuhany és jól elvagyunk ruha nélkül. Rokon, barát, ismerős meg ne jöjjön, mert csak ezért nem fogunk felöltözni.
2017. máj. 19. 09:17
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
mi is, mint az előző hozzászóló itthon folyton meztelenül vagyunk.
2017. máj. 29. 09:36
 16/25 anonim ***** válasza:
En meztelenul szoktam lenni a parom also naciban.
2017. aug. 2. 10:21
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az első dolog levenni mindent, amint hazaérünk
2018. máj. 11. 23:59
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedül vagyok itthon, soha nincs rajtam ruha, csak télen ha fázok 😂

L

2018. máj. 12. 00:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Felesegem jobban...

En nem mert mindig csikiz olyankor :D

2018. máj. 12. 19:39
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Amig a férjem fürdés után azonnal felöltözik a fürdőszobában ,én addig fürdés után kirohanok és még egy darabig elvagyok tök pucéran.. Pl aludni is bugyiban és 1 topban alszok,még ő pizsamában...
2019. ápr. 3. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!