Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megosztjátok a fürdő használatát a párotokkal? Illetve nagyon szemét vagyok emiatt? Most mit tegyek ezután? Részletek lent
Szóval NEMRÉG összeköltöztem barátnőmmel és egyszer épp nagyban wc-zek, berobog és beáll a kádba, hogy fürdik. Hát nagyon eltátottam a számat.
Szeretem azt, amikor nincs mászkálás, amíg fürdök, szeretem azt, amíg nem másznak az aurámba, amíg fogat mosok vagy borotválkozom s nagyon zavarba jövök, amikor más is jelen van amíg wc-zek.
Így elmondtam, hogy a fürdőt használni egyedül szeretem és ha csak nem vészhelyzet, nem szívesen osztozkodok.
Azt mondta, megértette.
De utána rengetegszer előfordult, hogy épp wc-ztem és berohant, hogy sos kell sminkelnie, mert siet valahova, vagy sos le kell tusolnia... Engedékeny voltam aztán újra elkezdett bejárkálni...
És hiába szóltam, mindig legyintgetett. Nagyon nem vett komolyan és borzasztóan zavart ez is meg az is, hogy ott van a fürdőben...
Na mindegy, ráuntam és elkezdtem magamra zárni a fürdő ajtaját.
Pénteken előbb hazaértem mint ő, haverokkal találkoztam, úgyhogy épp arra készültem, bementem a fürdőbe, bezártam automatikusan magam után az ajtót épp fürdés után öltözök amikor hallom, hogy nyomkodja a párom a kilincset. Kikiabáltam hogy öltözöm. Erre bekiabál, hogy engedjem be. Visszakiabáltam, hogy várja ki a sorát végre... Erre már semmi reakció...
Na mindegy felöltöztem, megyek ki és látom ahogy a konyhában a párom egy fazék fölött guggol és hallom, ahogy belepisil.
Utána ahogy ment a fürdőbe, hogy kiöntse a fazék tartalmát nagyon mérges pillantást vetett rám... Utána én léptem bulizni, másnap láttuk egymást újra és akkor már nem volt mérges és azóta nem beszéltünk erről.
Bűntudatom van, hogy ez történt de közben azt is érzem, hogy a párom hibája is, mert ha nem mászkál be apróságokkal a fürdőbe amíg ott vagyok, akkor nem lett volna zárva az ajtó.
Attól félek, ha sos helyzetekre megint beengedem, megint visszaszokik arra, hogy mindenért bemászkáljon... Ti mit tennétek?
Nem háborgatjuk egymást a fürdőszobában, természetesen ha párom borotválkozik vagy zuhanyzik, nincs tiltva a bemenetel.De azért a nagydolgát hagy végezze már mindenki úgy, ahogy akarja.Ha társaságot kér hozzá, egészségére, de ha csendes magányban kívánja végezni, tartsuk tiszteletben.
A fazékba pisiléshez nem tudok mit hozzátenni...Én inkább kimentem volna az udvarra, vagy ha nem lenne udvarunk, akkor visszatartom.Számomra ez olyan, mintha csak anatómiailag lenne nő az élettársad.
Ha zuhanyzok, nem zavar ha bejön, amúgy is úgy van kialakítva a zuhanyzó, hogy egy hatalmas zuhanykabin van, de nem vagyok szégyellős.
Ezt meg kell beszéljétek, igenis tiszteletben kell tartani a másik kérését.
-Ha nem szeretnénk, hogy bejöjjön valaki, bezárjuk az ajtót (ez vonatkozik a vécézésre, fürdésre, szőrtelenítésre).
-Ha valamelyikünknek épp sürgős dolga van a vécén, miközben a másik bent van, akkor bekopogunk és megkérjük, hogy siessen.
-Nagyon kis csitri a barátnőd, ha nem tudja, hogy egy férfi nem akarja látni a szépítkezés különböző fázisait, csak a végeredményt! Egy igazi nő nem is engedi, hogy a párja lássa!
42 & 43 Ja, az utolso pont szerintem maximum azokra igaz, akik epp az elso kapcsolatukat elik. En mar nem tudnek ilyen teren konkretan semmi ujat mutatni a baratomnak, a borotvalkozastol kezdve mindenfele durvabb dolgokat is latott mar az exbaratnoinel, nem igazan lehet olyat csinalni elotte, ami zavarna.
Szerintem ez a hozzaallas egy kicsit azert ferfiasabb, mint az, hogy valaki elmenekul amint eloveszem a borotvat, hogy jujj o erre nem kivancsi :D
Kulcsot a zárba ennyi.
Azt nem írtad hogy mennyi időt töltesz a fürdőben 5-10perc még oké, annyit tud az ember várni sos helyzetben (hasmenésnél nem), viszont fél-1órák azért annyi ideig tartogatni a már amúgy is ingert, elég kellemetlen és egészségtelen! Illetve még annyit várni hogy kijöjjön a másik és utána fürödjek, az azért sok.
Azért szerintem egy felnőtt nőnek illik kibírnia azt a plusz tíz percet. Én is olyan vagyok, hogyha menni kell, akkor nagyon (párom csúfol is érte rendesen, hogy milyen pisis vagyok :D), de kényszerhelyzetben igenis kibírja az ember, még ha azt is érzi, hogy nem. Rugalmas az a bizonyos hólyag. Legalábbis 10-12 éves kor felett már illik kibírni. Ha a barátnődnek ez nem megy, akkor javaslom, keressen fel egy orvost, mert komoly problémái lesznek még az inkontinenciával, méghozzá kor előtt.
Kérdésedre válaszolva, én továbbra sem engedném be, semmiért. Megkérted szépen, megkérted többször. Nem arról van szó, hogy beszéltetek volna róla, és ő nem ért veled egyet, hanem nemes egyszerűséggel magasról lesz.arta a kérésedet, eszébe sem jutott végiggondolni a dolgot. Ezek után én biztos maradnék az ajtózárásnál.
Egyébként - mi is nemrég költöztünk össze -, nálunk ebből nem volt gond soha. Sminkelni, fésülködni simán szoktam nyitott ajtónál, esetleg még fogat mosni is. Párom magára csukja az ajtót többnyire, de ha mondjuk borotválkozik vagy hajat nyír, azt ő sem tartja intim dolognak, pl. ha kint marad valami, akkor simán szól, hogy vigyem be lécci, és akkor van, hogy ott ragadok mellette beszélgetni. (Általában akkor csukjuk magunkra az ajtót mindketten ilyen esetben, ha fürdéssel van egybekötve a dolog.)
Fürdésnél nem nyitogatunk egymásra, bár van zuhanyfüggöny a kád előtt, tehát elképzelhetőnek tartom, hogyha nagyon fontos lenne, akkor be lehetne szaladni - bár szerintem nincs olyan cucc a fürdőben, ami nem tudna várni még öt percet.
Ha pedig valamelyikünk wc-re megy, az szent. Nem nyitunk egymásra, és nem toporgunk az ajtóban, hogy mikor végzel már.
Nálunk kérdés nélkül működik az, hogy pl. szólok, hogy mennék fürdeni, párom meg rávágja, hogy várjak akkor még öt percet, hadd szaladjon el mosdóba előtte.
Az még egyszer sem fordult elő, hogy dörömbölni kellett volna egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!