Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érti meg, hogy ez nem éri meg így, sőt én vagyok a szemét, mit tegyek?
Röviden annyi, hogy a barátom szülei elköltöznek, ő ottmarad a házukban, amin hitel van, a szülei fizetik ezt továbbra is, a hétvégékre jönnek csak vissza.
Azt mondta, hogy költözzek oda hozzá. Na most én alapból odamenni se tudok, mert beiskoláztak (oké, havi 70ezret kapok ezért, utána pedig elhelyeznek új pozícióban vagy kapom ugyanezt az összeget) de 15ezer lenne a bérletem onnan, amit nem fizetnek, hisz nem az a bejelentett lakcímem, ha átjelentkezem akkor bukom az iskolát (sőt a bevált sztk-s dokikat, amik kincsek szerintem manapság, hogy jó szakember a fogorvosom).
Az oda hozzá dolgot sem látom jónak, ő van otthon, sőt azt se hogy végülis minden hétvégén a szülei visszajönnek. Két nő egy háztartásban nem jó dolog, mert az ő házuk...
Havi 60-70ezer forint a rezsi, a barátom pluszba havi 25ezerért akarja rendelni a kaját. Ennyiből szerintem egy külön albérletet lehetne fenntartani.
Így ráadásul nem találkozunk majd, hisz nekem 5 nap a suli, ő szombaton jár majd továbbképzésre, vasárnap kondiba megy...
Amikor mondtam, hogy ennyiből albérletbe is mehetünk, akkor jön, hogy de akkor a szülei mit csinálnak a házzal?! (szerintem ehhez semmi köze, az övéké, nem neki kell megoldani...) És hogy nem értem meg őt, hogy nem tudnánk fenntartani egy albérletet.Sőt azzal is jött, hogy akkor el kell engem tartania (???).
"Így ráadásul nem találkozunk majd, hisz nekem 5 nap a suli, ő szombaton jár majd továbbképzésre, vasárnap kondiba megy..."
Miért, ha nem költözöl oda, akkor hogy találkoztok majd?
22 és 24, 2éve vagyunk együtt.
Neki fizetik a bejárását, mindegy honnan megy (elég jóban van a főnökkel), ha összeköltöznénk, akkor 5km-rel lenne hosszabb az út amúgy neki.
Nem, csak a hitelt fizetik majd ők (bár ez se tisztázott még) a számlákat, egyéb költségeket (fel kell sok minden újítani) nekünk kellene. Azért tartják meg a házat,mert nem tudják eladni, annyira leromlott az állapota, plusz rajta a hitel és hogy legyen hová visszajönni, ha nem jön össze a munka az anyjának (ezt így megmondták). Hétvégén azért jönnek vissza, hogy ne használjanak a másik lakásban villanyt, stb, plusz a szüleik ott laknak abba a faluba, szóval látogatnák őket is.
Igen, 7éve dolgozik, 200ezer körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!