Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon önző és szemét vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon önző és szemét vagyok? Valaki volt már hasonlò helyzetbe? Többi lent.

Figyelt kérdés

Házasságban élek és van gyerek is! Nem valami jò a házasságunk! Nemrég megismertem vkit a neten! Elég sokat beszélgetünk, és nagyon élvezem! Nem tudon hova vezet ez az egész, de imádom.

Nem akarom megcsalni páromat,de nagyon izgat a dolog :(

2015. dec. 13. 20:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy intő jel, hogy nagyon nem jó a házasságod. Nem szeretnéd megjavítani? Nehéz visszafordulni, ha más foglalkozik velünk, tudom.. még nekem sem sikerült teljesen, de igyekszem.

Ha nem koncentrálsz a házasságod javítására, akkor nagyon hamar elsodor az ár, és bele fogsz menni. Utána a lelkiismereteddel kell elszámolnod, és az bizony nem egyszerű.

2015. dec. 13. 20:11
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul azt még hozzáteszem, hogy ha belemész, akkor utána az kényelmes lesz..jó lesz. Érzed, hogy nem helyes, érzed, hogy a jó házasságodra lenne szükséged, de mivel a helyzet kényelmes, átmenetileg jól tudod magad érezni, és ez elégedettséggel tölt el, ezért nehezen fordulsz vissza a rossz házasságodhoz, hogy megjavítsd azt. Mert hiába tudod, hogy ezt kéne, nincs erőd hozzá és inkább átmenetileg orvoslod.

Ezért mondom, hogy inkább fordulj a férjed fele, mert utána már nagyon nehéz lesz. Én tudom.

2015. dec. 13. 20:15
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja az első,inkább a házasságod mentsd amíg lehet. Ha hagyod magad és összejössz pl ezzel az illetővel vagy valaki mással később ugyanide kerülsz.Elmúlik a rózsaszín köd pár évig együtt vagytok,uncsi lesz már és keresel egy újat.
2015. dec. 13. 20:18
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Az illető tud a családról, hogy nem vagy egyedülálló?
2015. dec. 13. 20:24
 5/26 A kérdező kommentje:

Nem unom a férjemet! Bár nem tagadom izgalmas a másik partner!

Csak amikor már nem èrzed, hogy szeret, kicsit máshogy álsz a dolgokhoz.

2015. dec. 13. 20:25
 6/26 A kérdező kommentje:

Igen tudja, hogy van családom.

De neki nincs senkije!

2015. dec. 13. 20:29
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt értem, pontosan tudom mit érzel. Engem a folytonos visszautasítások löktek a másik karjaiba, és nagyon nehéz visszafordulnom.

Beszéld meg a férjeddel. Mondd el neki, hogy már nem érzed, hogy szeret, hiányolod a szenvedélyt a kapcsolatból. Próbáld megoldani vele, mert nagyon szar érzés, amikor tök jól érzed magad a másikkal, ugyanakkor szereted a férjed/párod és nem akarnád elhagyni, hanem ezeket az érzéseket vele akarnád megélni.

Persze az is opció lehetne, hogy szeretőt tartasz mellette, de ha neked nem szexuális jellegű hiányod van, hanem érzelmileg hiányzik valami, akkor nagyon könnyen bele tudsz esni a "szeretőbe". Onnan pedig már tényleg nagyon nehéz visszajönni.

Döntsd el mit szeretnél hosszútávon. És ez a lényeg..hosszútávon. Mert rövid távon orvosolhatja a problémádat egy harmadik személy, de a probléma még ott marad, csupán homokba dugtad a fejed.

2015. dec. 13. 20:29
 8/26 A kérdező kommentje:
Montam neki , hogy érzek pròbáltam vele őszinte lenni! Már beszéltem vele erről, persze nem mondtam el mindent! Ès igen nagyon hehéz, mert iszonyatosan csàbìt a dolog, de félek ha párom megtudná. Belebetegedne :(
2015. dec. 13. 20:40
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez bennem is mindig bennem van.. Hiszen tudom, hogy nagyon szeret. És tudom milyen az új dolog, a csábítás.

Kérdés, hogy a lelkiismereted hogy bírná. Én tovább tudtam lépni ezen a ponton, de most hiába próbálok a kapcsolatomra koncentrálni, sokszor beúszik a gondolataimba a másik. Nehéz kiirtani onnan..így még nehezebb, hogy már átléptem a szavak határát.

Ha belemész, sokkal nehezebb dolgod lesz.

2015. dec. 13. 20:49
 10/26 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy a fèrjed belebetegedne ha szeret.Ès ha megcsalod onnan már nincs vissza út.Ès lehet ,hogy te bánnád jobban.Èn hiszek a kommunikációban, beszèlj vele teljesen őszintèn.Hátha ő is átgondolja a házasságotokat.
2015. dec. 13. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!