Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktattam a barátom (smsek), hogy nagyon tetszik neki egy újonnan megismert lány. Hogyhogy még én vagyok a szemét?
Néhány éve járunk, gondok mindig voltak, az ő részéről, igazi csodabogár. Elég sokat bántott, rengeteget tűrtem neki, mégis 3 év után ő szeretett ki belőlem és nem én.. szakított is, de 2 nap után megbeszéltük és újra együtt vagyunk. Közben belenéztem a telefonjába és kiderült, hogy megismert egy lányt akivel váltott 1-2 smst, semmi komoly, szívességet kért tőle majd megkérdezte, hogy egyébként mi a neve. A lánynak bejött volna, de mondta barátom, hogy ő nem árulhatja el a nevét (én vagyok neki még ugye..)
Most láttam egy olyan smst is, hogy még a héten is írt neki barátom, megkérdezte, hogy miújság....Mikor kiakadtam közölte, hogy nehogy már én legyek megsértődve inkább GONDOLKOZZAK el azon, hogy miért történhet ez velünk, miért tetszhet meg neki más lány? Azaz én változzak, én bántom, velem van a baj! Közben meg évek óta ő a kakukktojás, semmi se jó neki soha és már rég én szakíthattam volna! Egyszerűen nem tudom ezt felfogni, hogy ez mind az én hibám! Kérlek, valaki...? U.i.: még ezek után sem dobtam ki!
Mindegy ki, mi, mennyi hiba. A lány is mindegy, hogy ki. Le fog lépni, ha bizonytalan marad benned, felesleges szivni a vérét abban a reményben, hogy majd azzal leállíthatod ezt. Nem teszi most meg, majd egy év múlva mással.
Te azt csináld, hogy ha akarod még őt, akkor bízzál benne.
Akarod még vele amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!