Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon önző és szemét vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon önző és szemét vagyok? Valaki volt már hasonlò helyzetbe? Többi lent.

Figyelt kérdés

Házasságban élek és van gyerek is! Nem valami jò a házasságunk! Nemrég megismertem vkit a neten! Elég sokat beszélgetünk, és nagyon élvezem! Nem tudon hova vezet ez az egész, de imádom.

Nem akarom megcsalni páromat,de nagyon izgat a dolog :(

2015. dec. 13. 20:07
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele! Elmondtam, hogy mással is le akarok feküdni, mert már nem ùgy érzek iránta! Mert a viselkedésével kiölt belőlem minden szeretetet! De montam ha kűzdeni akar parner leszek benne! Csak már egy ember ehez kevés!
2015. dec. 13. 21:10
 12/26 anonim ***** válasza:
De ha igy áll hozzá akkor mièrt nem válsz el?
2015. dec. 13. 21:16
 13/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom! Mert hülye vagyok!?

Azèrt mert ismerem a férfiakat és nem akarok még szarabb helyzetbe kerülni.

Meg persze 8 év az 8 év akármilyen szar volt is. Meg azért van egy gyerek is! Hogy magyarázzam el neki hogy tönkretettem az apját!

2015. dec. 13. 21:24
 14/26 anonim ***** válasza:
És ő küzdeni akar? Mert akkor küzdjetek és mentsétek meg a házasságotokat!! Minden kapcsolatban vannak rossz időszakok, ez most egy ilyen. Lehet hogy már jó ideje tart, de ha úgy érzitek megér egy próbát, akkor küzdjetek!
2015. dec. 13. 21:25
 15/26 anonim ***** válasza:
Azzal is vita ès cirkusz lesz ha megcsalod ès kiderül.Az sem lesz jó a gyereknek.Bèkèsen válni kell ha nem szereted.Az lesz mindenkinek a legjobb.
2015. dec. 13. 21:28
 16/26 A kérdező kommentje:
Hàt igyekszem csak már elég negatìvan állok hozzá, mert már egy párszor ezt "eljátszottuk",de most már kihülőben a szerelem :(
2015. dec. 13. 21:30
 17/26 A kérdező kommentje:

Nem Ő állìtja szeret és ha ott merem hagyni végez magával :/

Montam, ha szeret akkor nem bánhat ìgy velem(lelki terror, fizikai bántalmazás). Ez nem szeretet!!!

2015. dec. 13. 21:33
 18/26 anonim ***** válasza:
Fizikai bántalmazás???Ezt,vajon,hogy nmagyaráztad meg a gyereknek?Mitöl van mokesza anyának?Ès ezt a kapcsolatot akarod megmenteni?
2015. dec. 13. 21:36
 19/26 A kérdező kommentje:

Gyerek születése után szinte nem is bántott! Csak a lelki terror, az is elég! Már nem tudom mit akarok :/

Azért szivesen meghallgattam volna, olyan valakit aki volt már hasonlò helyzetbe...

2015. dec. 13. 21:50
 20/26 anonim ***** válasza:
Lelki terror? Akkor megértem, hogy menekülni akarsz..de látod ennek oka van. Ez esetben viszont lehet inkább a váláson kellene gondolkozni. Mi az hogy végez magával?! Csak ez ne tartson vissza a válástól..
2015. dec. 13. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!