Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyon önző és szemét vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon önző és szemét vagyok? Valaki volt már hasonlò helyzetbe? Többi lent.

Figyelt kérdés

Házasságban élek és van gyerek is! Nem valami jò a házasságunk! Nemrég megismertem vkit a neten! Elég sokat beszélgetünk, és nagyon élvezem! Nem tudon hova vezet ez az egész, de imádom.

Nem akarom megcsalni páromat,de nagyon izgat a dolog :(

2015. dec. 13. 20:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Tudod inkább nem ìrom le mit akart csinálni, de ez is visszatart, igen!
2015. dec. 13. 22:08
 22/26 anonim ***** válasza:
Ne tartson vissza! Így teljes mértékig azt javaslom, hogy válj!
2015. dec. 13. 22:12
 23/26 A kérdező kommentje:

Hát várok az biztos addig ùgy sem lépek a másik fél felé.

Csak kicsit zavaros mit akarok.

Meg ugye az sem elhanyagolhatò tényező, hogy a férjemmel remek a szex! Mi van ha sosem lessz már ilyen jò mással, és ha már nem tudok mást ùgy szeretni, mint őt az elején.

Jaj, na kicsit bonyolult!

2015. dec. 13. 22:21
 24/26 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül az amit csinál nagyon nem jó. Beszéld meg vele, hogy ezzel a lelki terrorral csak még jobban kiábrándulsz.
2015. dec. 13. 22:56
 25/26 A kérdező kommentje:
Montam neki! Mindig pròbálok beszélni vele! Majd eldől! Hátha változik.
2015. dec. 13. 22:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Na pont az ilyen kis történetek miatt nincs barátnőm.
2015. dec. 16. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!