Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hatalmas szemét lennék, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas szemét lennék, ha elmondanám?

Figyelt kérdés
Szóval, egyetemista vagyok, és gólyatáborban megismertem egy lányt.Összebarátkoztunk, értelemszerűen én többet is érzek, viszont nem mondtam el neki, mert párja volt.A volton van a hangsúly.Egy ideje mondogatta, hogy nem olyan, mint régen és tegnapelőtt szétmentek.Azóta elég sokat beszélgettünk és nem tudok másra gondolni, minthogy elmondjam neki, csakhogy nem tudom, hogy ha ilyen friss a seb és elmondom neki, hogy beleszerettem, akkor nem rántom-e ki alóla azt a bizonyos szőnyeget még egyszer...Ti mit tanácsoltok?
2016. jan. 14. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Várj egy kicsit ezzel,ne rohand le.:)
2016. jan. 14. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ha már ennyit vártál rá, egy kicsit még kibírod :)

korai lenne még, csak pár nap telt el mióta szakítottak

2016. jan. 14. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön mindent bevallani, de egy kávéra vagy forralt borra azért meghívhatod. :D Addig se ül otthon egyedül. Még a végén unalmában elkezd pasizni. :)
2016. jan. 15. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Először azt kellene megtudnod, hogy szeretné-e újra a volt barátját? Mert ha igen, akkor felejtős egy jó nagy adag időre. :(
2016. jan. 15. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!