Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek képzelödöm hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek képzelödöm hogy a pssim szemet vettet a húgomra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemis tudom hol kezdjem! 7éve van párkapcsim de 2éve élünk egy háztartásban. Ez eddig szép meg jó de itt kezdődnek a bibik testvérem egy éve hogy hozzánk költözött akit imádok is, mert sajnos nem volt hová mennie mivel anyámék elveszítették a házukat, én meg befogadtam őt! Egy minap azzal szembesültem hogy a barátom naon pöttyög a testvérem meg a másik szobába volt azzal a címszóval "elmentem aludni" megkérdeztem pasimat beszélsz vkivel? Erre a válasza nem.. de hát a kíváncsiság majd megevett ezért fellestem a faceebokjára és arra lettem figyelmes h hugommal irkál mennek a csókos szíves smylik..és törlödnek közben az el elküldött üzenetek ennek azon nyomban hangod is adtam dehát a válasz annyi volt félreértés csak elköszönt tőle h jól aludjon!! De akkor miért hazudott h nem beszél senkivel meg mért törölték ki az üzenetet?? Meg tegnap este fürdés elött pasimnak boxert kerestem erre bevágta "viccként" én húzzam fel a boxerjét ő felhúzza a húgom fehérnemüjét!! Majd felrobbantam én ezen nevetni nem tudtam.. vagy szerintetek ebben van vmi vicces? Igazából a testvéremen azt vettem észre úgy nézz a pasimra mintha a jó isten szállt volna le közzénk, meg hogy pasimmal szívesebben beszélget /tölt vele időt mint velem. Ami engem naon elszomorít. Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki!? Vagy ezek csak az én agyszüleményeim? Kérlek írjatok!!
2016. nov. 8. 09:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem agyszülemény. Elég egyértelmű a dolog. Van is köztük már valami. Túl későn vetted észre szerintem. Valszeg már hónapok óta "kerülgetik" egymást.
2016. nov. 8. 09:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Faxa! Jó" hálás "húgod van....
2016. nov. 8. 09:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tuti beleult hugod a pasid rudijaba..
2016. nov. 8. 09:49
 4/17 A kérdező kommentje:
Pedig bíztam benne hogy csak én képzelödőm! Hát sajnos az ember a saját testvérében sem bízhat meg! :(
2016. nov. 8. 09:49
 5/17 anonim ***** válasza:
14%
4, Ehhez a barátod is kell. "Mentségére" írom (férfiként), ha velem élne egy háztartásban 1 éve egy vonzó nő (feltételezem a húgod vonzó), akkor nekem is átszaladna a fejemen ez az. Gyakorlatilag borítékolható volt, hogy a húgod előbb utóbb befűzi.
2016. nov. 8. 09:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Gondolom a húgod egyedülálló. Szokatlan volt neki az, hogy egy háztartásban él egy férfivel, és bebizsergett neki ott lent. Lehet kicsit megzavarodott/megzavarodtak, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Kicsit húzzák egymás agyát, de azért nézz a körmükre. Hosszú távon nem lesz jó vége.
2016. nov. 8. 10:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

ha tényleg kavartak,akkor szerintem itt az ideje hogy kipenderítsd mind a kettőt a lakásból.

mert mindaketten nyakig sárosak akkor.

ha nagyon gyanakszol,akkor szerintem próbálj pontot tenni az ügy végére.

én a helyedben látványosan elmennék otthonról és kettesben hagynám őket.

és valami babafigyelőt vagy kamerát ott hagynék és várnám,hogy hogyan viselkednek egymással,úgy hogy nem vagy ott.

nem kell feltétlenül rajtakapni őket, 1-1 mondatból is le tud szűrni,hogy kavarnak -e

2016. nov. 8. 10:49
 8/17 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem édeshármas lesz a vége.. :D
2016. nov. 8. 10:57
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a hugod nem ezen a szinten mozog,hogy párkapcsi meg naon,akkor meg tudom erteni az embert!
2016. nov. 8. 11:11
 10/17 A kérdező kommentje:
Én meg nem tudom megérteni akkor sem ha nem kapcsolat formán mozog! Annyi ember jár fel alá! Ha annyira pasasra van szüksége mért hozzá szalad!!? Bár nem csak ő a hibás! Mindenhez kettő ember kell! Csak sajnos egyik sem használja az eszét!! És mást döntenek a mélyben pont az a két ember akiket szeretek!! FELFOGHATATLAN!! De köszönöm a válaszokat!!!
2016. nov. 8. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!