Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A másik lány után vágyódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A másik lány után vágyódik vagy képzelődöm?

Figyelt kérdés

Van egy lány haverja páromnak, akivel olykor beszélget. Nem volt köztük semmi, a lány foglalt. Viszont elég rendszeresek a beszélgetéseik, "épp ma rád gondoltam" és társai szövegekkel.

Azt tudom, hogy páromnak bejött, amikor elkezdtek beszélgetni.

Aggódnom kellene? Még mielőtt velem megismerkedett, ők már haverok voltak.

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2015. okt. 24. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

A párod nem fog megcsalni téged szerintem, de ha mégis, hát legalább nem olyan unalmas az élete. Légy rá büszke!

Pál apostol tollából, sziasztok. :)

2015. okt. 24. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Hasonló a szitu, de az én párom nem beszelget már tudtommal a haver csajjal viszont még mindig tetszik neki akkor is ha letagadja, mivel sűrűn megnézte a képeit, az egész kapcsolat alatt. Én aggódnék. Én aggódtam is a magam dolgába és elkuldtem a francba, hogy ha neki az a csaj kell menjen és szedje fel. Behuzott farokkal csendbe volt aztán próbált engesztelni, hogy de csak engem szeret.

Nincs csak barátság férfi és nő közt. Én nem hiszek benne, 2szer vágtak át a nagy haversággal! Na persze, azért gondol rá annyit! Ne hagyd magad! Vagy te is haverozz valami pasival! Az orra előtt nyugodtan!

2015. nov. 5. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!