Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátnőm, de egy másik lány kell?
Valakinek az okoz problémát hogy senkije sincs, van akinek az, hogy túl sok a potenciális jelölt. Igazából egyik sem szerencsés, de sokan szeretnének a helyedben lenni.
23 évesen még semmiről nem maradtál le, élvezed az életed és kész. Ilyen idősen még senkihez nem ragaszkodsz igazán...ezt inkább csak bemagyarázod magadnak.Ha a mostani párod nem elég a fantáziádnak, más csajokon jár az eszed, akkor búcsúzz el Tőle békében, légy őszinte és vállald be, hogy akár hoppon is maradhatsz.....pont ettől félsz, hogy elveszítheted azt, amit idáig elértél....és bárhogy is csavarod a dolgokat, ez benne van a pakliban. Persze azt is bevállalhatod, hogy a mostani kapcsolatodból kikacsingatsz, de ha lebuksz akkor minden úszik....onnan nincs visszaút. Ha annyira odavagy azért a másik lányért, hogy csak rajta jár az eszed, akkor beszélj vele, és ha Ő is így érez irántad akkor búcsúzz el a párodtól és utána ami a csövön kifér!!!
37F
Na én nagyon hasonló helyzetben vagyok, csak én lány vagyok, most leszek 24. Csakhogy talán az én helyzetem még rosszabb, mert nekem 5 éves kapcsolatom van és így tetszett meg egy másik srác, aki úgy tűnt szintén tetszem neki és nem vagyok számára közömbös, de mai napig nem tudom eldönteni, hogy tényleg voltak azok a "jelek" vagy csak bemeséltem magamnak, mert amúgy nagyon barátságos, nyílt szinte mindenkivel pláne elsőre és aztán mindig úgy gondolom, hogy áh biztos csak szimplán kedves, mert miért ne lenne, barátkozik, csak bemesélem, de mindenesetre kedvel azt látom. Na szóval én is gyakran voltam és még leszek is együtt ezzel a sráccal (PhD hallgató és nála csinálom a diplomamunkámat), most szünidő van de még van 1 évem. Ez az érzés, helyzet tart már vagy fél éve és egyre inkább úgy érzem már nem vagyok szerelmes a barátomba, mindig a másik fiú jár a fejemben, viszont nem tudnám megcsalni, megbántani, ő még mindig szerelmes, én is biztos szeretem még ha már nem is olyan szerelemmel, és kötődök hozzá ennyi év után, de most nem tudom mit tehetnék hisz a másiknak lehet amúgy sem kellenék, mert arra is gondoltam csak azért nem próbálkozik jobban mert ugye barátom van, de kitudja.
De ha te 1 éve vagy a barátnőddel és a másik lány után vágysz, amikor még a barátnődért kellene ilyet érezned, hisz még lángolásnak kellene lennie, akkor szerintem sem ő lesz az igazi, hosszútávon semmiképp nem jó ez így, ha nem is a másik lesz az igazi, akkor majd lesz más. De tudom, hogy milyen nehéz helyzet.
Beszélj a lánnyal és mondd meg neki, hogy miért hagytad annak idején ott. Bár lehet, hogy sose lesz már vele olyan kapcsolatod, mintha eleve el se hagyod és ezzel nem töröd apró darabokra szívét. De ha ezek után még mindig vágyik rád és te ezért képes vagy eldobni egy olyan nőt, aki meg nagyon odaadó veled, akkor csináld! Csak aztán fél év múlva meg nehogy azon sírj itt, hogy megbántad ezt a döntésedet! ;-)
Mellesleg igen, sokan vagyunk akik annak is örülnének, ha legalább észrevennének minket a nők, amikor már szinte dörömbölünk az ajtajukon. Csak hogy tudd, hogy igazságtalanul nagyon mázlista vagy ezzel!
Szia!
Van egy olyan kapcsolatod, ami tökéletes. Mindent megkapsz, boldog vagy.
Jön egy régi lány, akivel ha annyira egy hullámhosszon lennél, nem váltatok volna el egymástól. Megéri eldobni a bizonytalanért a boldogságot?
Én ha egyszer lezártam, nem foglalkoznék vele. Még több időt töltenék a párommal és elkerülném a csajt.
27/F
Még várj néhány hetet, vagy akár hónapot, valamelyik lányt iránt valószínűleg változni fognak az érzéseid. Lehet, hogy amit most érzel az iránt a lány iránt, csak szalmaláng, és idővel jócskán csillapodik.
Várj és gyötrőgyj csak, megérdemled :>
Én is voltam már így, tudom milyen :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!