Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de tetszik egy másik lány, mit kéne tennem?
Szerintem hülyeség, hogy ha igazán szereted, más nem tud megtetszeni. Két barátot is tudsz egyszerre szeretni, de ott épp nem jön be az, hogy akár csak te magadat is elítélnéd, hogy nem egyetlen emberrel barátkozol.
Kérdező: csak a te döntésed, hogy mennyire fontos a barátnőddel a kapcsolatod. Nekem a sajátom fontos annyira, hogy az ilyen tetszés-féléket ne vegyem komolyan. Akkor sem, ha konkrétan a szemembe mondja az illető, hogy lenne nála esélyem. Nem fogadtam még hűséget, de tartom magam az értékrendemhez. A kapcsolatnak csak akkor vetek véget, ha javíthatatlan. Ha bejön egy harmadik a képbe, megnézem, hogy miért tetszik, mi hiányzik, éppen kicsit távolodunk esetleg a barátommal? Szóval, hogy mi az ok. És közben nem keresem a lehetőséget sem interneten, sem élőben, hogy találkozzak azzal, aki esetleg megtetszett. Aztán ha lerendeztem ezt magamban, folytatom az életet, mintha misem történt volna.
nem ertek egyaet a 3-as valaszoloval...
Nekem is van baratnom es megtetszik annzira neha egy lany, h 2-3 hetig nemtudom kiverni a fejembol...de ennyi...pillanatig se fordul meg a fejembe a szakitas vagy h szakitsak...fantazialni meg lehet, elobb utobb elfelejted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!