Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek képzelödöm hogy a pssim szemet vettet a húgomra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemis tudom hol kezdjem! 7éve van párkapcsim de 2éve élünk egy háztartásban. Ez eddig szép meg jó de itt kezdődnek a bibik testvérem egy éve hogy hozzánk költözött akit imádok is, mert sajnos nem volt hová mennie mivel anyámék elveszítették a házukat, én meg befogadtam őt! Egy minap azzal szembesültem hogy a barátom naon pöttyög a testvérem meg a másik szobába volt azzal a címszóval "elmentem aludni" megkérdeztem pasimat beszélsz vkivel? Erre a válasza nem.. de hát a kíváncsiság majd megevett ezért fellestem a faceebokjára és arra lettem figyelmes h hugommal irkál mennek a csókos szíves smylik..és törlödnek közben az el elküldött üzenetek ennek azon nyomban hangod is adtam dehát a válasz annyi volt félreértés csak elköszönt tőle h jól aludjon!! De akkor miért hazudott h nem beszél senkivel meg mért törölték ki az üzenetet?? Meg tegnap este fürdés elött pasimnak boxert kerestem erre bevágta "viccként" én húzzam fel a boxerjét ő felhúzza a húgom fehérnemüjét!! Majd felrobbantam én ezen nevetni nem tudtam.. vagy szerintetek ebben van vmi vicces? Igazából a testvéremen azt vettem észre úgy nézz a pasimra mintha a jó isten szállt volna le közzénk, meg hogy pasimmal szívesebben beszélget /tölt vele időt mint velem. Ami engem naon elszomorít. Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki!? Vagy ezek csak az én agyszüleményeim? Kérlek írjatok!!2016. nov. 8. 09:23
11/17 anonim válasza:
Nem testvéredről van szó. Nem benne nem bízhatsz.
Kapcsolatotok már régen halott volt. Ennyi. Örülj, végre van valami ami miatt elválhatnak útjaitok.
És ezzel a 94-97 IQval meg zsibbadjál már el.
12/17 A kérdező kommentje:
Red Vixen felhasználónak üzenem! Elég optimista vagy! De azt kívánom neked vedd fel ezt a cipőt amit én viselek, utána beszéj zsibbadásról te tahó!
2016. nov. 8. 11:47
13/17 anonim válasza:
Bocsi csak annyit kerdeznek,h hazasok vagytok mar paroddal?
14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok! Élettársi kapcsolatban vagyunk!
2016. nov. 9. 08:42
16/17 A kérdező kommentje:
Igazából tegnap este volt egy kis vita emiatt! Hogy elege van barátomnak mindig össze kötöm a húgommal ha annyira más nőre lenne szüksége van benne annyi emberség hogy nem a hugomra fog ráállni hanem egy másik nőre! Húgom meg bevágta ő neki is elege van akárhányszor össze kapunk mindig bevonjuk őtis, ő ebböl szeretne kimaradni és elköltözni jövő hónaptól hogy neki is meglegyen a saját kis élete! Ennyi a fejlemény! Nekem sosem fordult volna meg a fejembe, hogy pasim meg a testvérem "köztünk" bármi is lenne ha nem történtek volna ezek a kis bakik! Meg nem mondtam h megdugta csak az a helyzet barátomse tudja mikor mit ejt ki a száján húgommal kapcsolatban!
2016. nov. 9. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!