Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irigy vagyok a hugomra. Eddig minden pasim "megbolondult" mikor meglátta őt. Nem tudom mit tehetnék. Ez mindig így fog maradni?
Irigy vagyok rá mert neki nőies alakja van. Nagy fenék, karcsú derék stb. Az én alakom pedig fiús.
Keskeny csípő, kis fenék.:(
Összesen 3 barátom volt eddig de mindegyik mikor meglátták őt le se bírták venni róla a szemüket. Sőt! Később még nekem mondták,hogy milyen szép lába van és formás feneke!
Nagyon bánt ez a dolog.
Semmit nem sportol, nem tesz az alakjáért mégis nagyon csinos. Velem ellentétben.
Bár sokan mondták,hogy nekem sokkal szebb arcom van és intelligensebb vagyok nála. Mégis minden eddigi pasim a hugom akarja. Neki persze imponál a dolog.
Egyik exemmel össze is jöttek! Igaz,tiszavirág életű volt a kapcsolatuk.
Mindig így lesz ezentúl? :(
Én 20
Hugom 19
Kezdj el sportolni, hogy neked is szebb alakod legyen. Ezentúl pedig ne akarj versengeni a húgoddal.
Majd ha 10 év múlva is így állnak a dolgok,akkor kezdj el aggódni.Addig is élvezd, hogy fiatal vagy....
1#
Ha sportolnék akkor se leszek nőiesebb. Akkor is fiús alakom marad.
Ettől függetlenül tervben van,hogy elkezdek valamit mozogni már csak az egészségem miatt is.
2# Hát igen. :(
ez nem nőies hanem kövér! Egy igazi nőnek nincs nagy feneke, egészségtelen!
gyere külföldre, itt még azért kelendő a normális testalkat, bár már errefelé is kezdenek eligényteledni...De az én párom szerencsére szereti a szép testet, nem bírja a hurkát.
Ha találsz egy igazi srácot, aki tényleg téged akar, akkor nem kell tartanod a húgitól.
Mondjuk a húgod nyilván vétlen abban, hogy a srácok megzavarodnak...
Nehéz átélni egy ilyen időszakot, de hidd el, ha megérkezik AZ a srác, a húgod hiába illeg ellőtte, akkor is Te leszel a fontos NEKI.
Amúgy a hugival milyen a kapcsolatod? Sztem valami feszülhet köztetek...
20 éves vagy, ideje elmenni otthonról.
Nekem a középiskola volt hasonlóan szörnyű, mert az egyik legjobb barátom sokkal jobb dumásabb, magabiztosabb és kicsit jobban kinéző volt, mint én.
három lányba voltam szerelmes középsuli alatt, abból 2-nek ő tetszett, én pedig egyáltalán nem egyiknek sem.
És ráadásul én sem nézek ki szarul. Nekem a megváltást a fősuli hozta, amikor elkerültem otthonról. Végre nem az volt, hogy akik bejöttek nekem, azoknak jobban tetszett a barátom mint én. Azóta minden oké velem.
1. Menj el otthonról és a tesód közeléből.
2. Ha az első nem lehetséges, akkor NE mutasd be a barátaidat a tesódnak.
Elég jó a kapcsolatunk. Nem vagyunk tipikus "testvér barátnők" de nem is utáljuk egymást.
Mondjuk sokat veszekszünk. Ártatlan testvér rivalizások vannak közöttünk. Pár óra alatt kibékülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!