Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Irigy vagyok a hugomra. Eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigy vagyok a hugomra. Eddig minden pasim "megbolondult" mikor meglátta őt. Nem tudom mit tehetnék. Ez mindig így fog maradni?

Figyelt kérdés

Irigy vagyok rá mert neki nőies alakja van. Nagy fenék, karcsú derék stb. Az én alakom pedig fiús.

Keskeny csípő, kis fenék.:(

Összesen 3 barátom volt eddig de mindegyik mikor meglátták őt le se bírták venni róla a szemüket. Sőt! Később még nekem mondták,hogy milyen szép lába van és formás feneke!

Nagyon bánt ez a dolog.

Semmit nem sportol, nem tesz az alakjáért mégis nagyon csinos. Velem ellentétben.

Bár sokan mondták,hogy nekem sokkal szebb arcom van és intelligensebb vagyok nála. Mégis minden eddigi pasim a hugom akarja. Neki persze imponál a dolog.

Egyik exemmel össze is jöttek! Igaz,tiszavirág életű volt a kapcsolatuk.

Mindig így lesz ezentúl? :(

Én 20

Hugom 19

2016. okt. 8. 10:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Az meg milyen mar,hogy a családtagomnak nem mutatom be a párom?

Nagyon feltuno lenne.

Kulonben is amikor eljonnenk szuleimhez ő is itt van. Elkerulhetetlen, hogy ne talalkozzanak elobb-utobb.

2016. okt. 8. 12:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a pozitív oldalát. Így legalább kiderült, hogy az eddigi barátaid nem voltak komolyak, mert megláttak egy csinos lányt, ez esetben a hugodat és máris őt akarták. Ezzel az erővel az utcán vagy bárhol ha meglátnak egy szép nőt, ugyanígy viselkednének.
2016. okt. 8. 13:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha valaki dob egy jó testért, azért nem kár.

Tudod, van nekem egy barátnőm, aki kimondottan csinos volt, ezért egy időben nem szívesen mentem vele sehova, mert mellette szürke kis egérnek éreztem magam. Aztán egy idő után azt vettem észre, hogy csak elsőre érdekes a férfiaknak, megnézik, de két mondat után már nem annyira szívesen foglalkoznak vele.

Aztán, ahogy teltek az évek, neki egyetlen kapcsolata sem bizonyult tartósnak. Már majdnem negyven éves, és majd' eleped, hogy legyen férje, gyereke, de nincs. Közben pedig rendesen megöregedett.

Nekem meg van gyerekem, harmonikus kapcsolatom. Már cseppet sem irigykedem rá, inkább sajnálom.

2016. okt. 8. 13:03
 14/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Én is csak azt tudom írni, hogy ezekért a pasikért nem kár.
2016. okt. 8. 14:24
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

11:

Költözz el otthonról egy másik városba. Ezzel mi a baj?

2016. okt. 8. 15:43
 16/18 A kérdező kommentje:

Hülye lennék elköltözni ebből a városból csak azért mert az eddigi pasijaim megkergültek mikor meglàtták a hugom.

Szerettek itt élni. Nem fogok elmenekülni a problémák elől.

Ez pedig megalázó lenne rám nézve. El kell költöznök másik vàrosba, hogy valakinek én kelljek és ne a tesóm???

2016. okt. 8. 17:43
 17/18 A kérdező kommentje:
*szeretek
2016. okt. 8. 17:43
 18/18 anonim ***** válasza:

16:

Jó hogy olvastad az eddigi válaszokat.

Csak azután kellettem a csajoknak a legjobb barátom helyett, miután elköltöztem egy másik városba fősulira.

2016. okt. 8. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!