Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti megosztjátok a fürdő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megosztjátok a fürdő használatát a párotokkal? Illetve nagyon szemét vagyok emiatt? Most mit tegyek ezután? Részletek lent

Figyelt kérdés

Szóval NEMRÉG összeköltöztem barátnőmmel és egyszer épp nagyban wc-zek, berobog és beáll a kádba, hogy fürdik. Hát nagyon eltátottam a számat.

Szeretem azt, amikor nincs mászkálás, amíg fürdök, szeretem azt, amíg nem másznak az aurámba, amíg fogat mosok vagy borotválkozom s nagyon zavarba jövök, amikor más is jelen van amíg wc-zek.

Így elmondtam, hogy a fürdőt használni egyedül szeretem és ha csak nem vészhelyzet, nem szívesen osztozkodok.

Azt mondta, megértette.

De utána rengetegszer előfordult, hogy épp wc-ztem és berohant, hogy sos kell sminkelnie, mert siet valahova, vagy sos le kell tusolnia... Engedékeny voltam aztán újra elkezdett bejárkálni...

És hiába szóltam, mindig legyintgetett. Nagyon nem vett komolyan és borzasztóan zavart ez is meg az is, hogy ott van a fürdőben...

Na mindegy, ráuntam és elkezdtem magamra zárni a fürdő ajtaját.

Pénteken előbb hazaértem mint ő, haverokkal találkoztam, úgyhogy épp arra készültem, bementem a fürdőbe, bezártam automatikusan magam után az ajtót épp fürdés után öltözök amikor hallom, hogy nyomkodja a párom a kilincset. Kikiabáltam hogy öltözöm. Erre bekiabál, hogy engedjem be. Visszakiabáltam, hogy várja ki a sorát végre... Erre már semmi reakció...

Na mindegy felöltöztem, megyek ki és látom ahogy a konyhában a párom egy fazék fölött guggol és hallom, ahogy belepisil.

Utána ahogy ment a fürdőbe, hogy kiöntse a fazék tartalmát nagyon mérges pillantást vetett rám... Utána én léptem bulizni, másnap láttuk egymást újra és akkor már nem volt mérges és azóta nem beszéltünk erről.

Bűntudatom van, hogy ez történt de közben azt is érzem, hogy a párom hibája is, mert ha nem mászkál be apróságokkal a fürdőbe amíg ott vagyok, akkor nem lett volna zárva az ajtó.

Attól félek, ha sos helyzetekre megint beengedem, megint visszaszokik arra, hogy mindenért bemászkáljon... Ti mit tennétek?

2017. febr. 19. 18:59
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
79%

Fúj de gusztustalan a párod, remélem a fazekat is kivágtátok a kukába. Nagyon dedós és undorító, legalább szólt volna, hogy miért ilyen sürgős most hogy beakar menni. Csak bűntudatot akart benned kelteni.

Kérdésre válaszolva: Nem osztjuk meg a fürdőt, nem mászkálunk a másikhoz be. Egy pár alkalommal fordult elő ilyen. Akkor is csak "vészhelyzetben" vagy akkor ha nagyon késésben voltunk.

2017. febr. 19. 19:06
 2/51 anonim ***** válasza:
84%

Beszereznék egy kék zománcú, vidám sárgakacsás bilit.

Ja meg utólag is elhúznám a nótáját annak aki nem külön építi a wc-t, fürdőszobát.

2017. febr. 19. 19:07
 3/51 anonim ***** válasza:
21%
Én, a barátnőd helyében, bevezetném, csak akkor bújhatsz ágyba mellém, ha arra, külön kérvényt nyújtasz be egy hónappal előbb és részletes leírást, mit is szeretnél.
2017. febr. 19. 19:11
 4/51 anonim ***** válasza:
85%
Nem osztjuk meg. Felnőtt ember! Nehogymár ne bírja ki. Gusztustalan!
2017. febr. 19. 19:17
 5/51 anonim ***** válasza:
86%

Már külön van a WC és a fürdő, szóval ebből nincs gond. Az albérletben együtt volt, de ha valaki WC-zett, nem mászkáltunk be. Ha csak simán öltözünk, készülődünk, nem zavar, ha bent van a másik.

Amúgy a barátnőd undorító, hihetetlen, hogy pár percet, nem lehet kibírni a pisiléssel.

2017. febr. 19. 19:24
 6/51 anonim ***** válasza:
76%

Ezért van külön normál esetben a retyó a fürdőtől, legalábbis nálam. Sőt, két wc is van a házban, elárulom. :D

Amúgy meg, ha ilyen az, amikor barátnője van valakinek, akkor inkább nem kell. Hisztis 3,14csa, gusztustalan belevizelni a fazékba.

2017. febr. 19. 19:25
 7/51 anonim ***** válasza:
45%

Hűű. ez nekem nagyon furcsa. Ha szarok, még akkor sem igazán zavar, ha bejön a párom, hozzáteszem, hogy nem üldögélek a termésen, hanem azonnal vízbefojtom, így nincs szag. Ha szorulásom lenne, akkor valóban nem szeretném, hogy lássa, ahogyan erőlködöm. Ha pisilek, az már aztán egyáltalán nem gond, sőt, ha épp az együttlét előtt vagyunk, még évődve meg is szokott nézni, ami volt már, hogy balaesetet okozott, mert nem tudtam célozni. De hogy a borotválkozás, fogmosás, zuhanyozás?!

Mondd, világosban is szeretkeztetek már? Látott már. amikor elélvezel? Az ondó ugyanonnan jön, mint a vizelet... Van a párodnak olyan testrésze, amelyet nem néztél még meg, vagy nem érintettél meg? Van orális szex nálatok?

Szellentettél már előtte? És ő?

Ha egy függönyt helyeznél el a fürdőben, talán meg tudnád osztani úgy, hogy az intimszférád is megmaradjon, és a párod se kerüljön méltatlan helyzetbe.

2017. febr. 19. 19:25
 8/51 anonim ***** válasza:
93%

1.) Ezeket az elején tisztázni kell.

2.) Valóban gusztustalan.., szólhatott volna, hogy " Most Tényleg sürgős!

3.) Előnyös, ha külön van a kettő helyiség, de nem mindenhol megoldható, ez tény!

4.) A wc 🚽 ügyek közben zavarna, és ha csak nem " már majdnem fazék kell " szituáció van.. Nem nyitogatnék rá vagy sürgetném...

Fogmosás, stb nem zavarna, ha az sem, ha együtt csináljuk. Illetve, ha van párom, fürödni is szeretek vele, szóval csak a wc para. Felnőtt embereknek fel kellene tudni fogni, hogy azért mert össze vannak költözve, két külön ember, külön magánszférával.

2017. febr. 19. 19:36
 9/51 anonim ***** válasza:
93%

Nekünk nagyon pici fürdőnk van és egyben van a wc-vel, úgyhogy nálunk ez úgy néz ki, hogy ha valamelyikünk tusol/készülődik/borotválkozik/hajat állít, és akkor jön ránk a pisilhetnénk, akkor kopogunk és bemegyünk. Nem zavartatjuk magunkat. De ez a pisi.

Nagydolognál soha nem zargatjuk egymást.

2017. febr. 19. 19:39
 10/51 anonim ***** válasza:
45%
A kapcsolatban felmerülő problémákat, WC-n ülve a legjobb megbeszélni. Talán be is kéne vezetni, családi vitákat, WC-n ülve kell megoldani.
2017. febr. 19. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!