Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti megosztjátok a fürdő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megosztjátok a fürdő használatát a párotokkal? Illetve nagyon szemét vagyok emiatt? Most mit tegyek ezután? Részletek lent

Figyelt kérdés

Szóval NEMRÉG összeköltöztem barátnőmmel és egyszer épp nagyban wc-zek, berobog és beáll a kádba, hogy fürdik. Hát nagyon eltátottam a számat.

Szeretem azt, amikor nincs mászkálás, amíg fürdök, szeretem azt, amíg nem másznak az aurámba, amíg fogat mosok vagy borotválkozom s nagyon zavarba jövök, amikor más is jelen van amíg wc-zek.

Így elmondtam, hogy a fürdőt használni egyedül szeretem és ha csak nem vészhelyzet, nem szívesen osztozkodok.

Azt mondta, megértette.

De utána rengetegszer előfordult, hogy épp wc-ztem és berohant, hogy sos kell sminkelnie, mert siet valahova, vagy sos le kell tusolnia... Engedékeny voltam aztán újra elkezdett bejárkálni...

És hiába szóltam, mindig legyintgetett. Nagyon nem vett komolyan és borzasztóan zavart ez is meg az is, hogy ott van a fürdőben...

Na mindegy, ráuntam és elkezdtem magamra zárni a fürdő ajtaját.

Pénteken előbb hazaértem mint ő, haverokkal találkoztam, úgyhogy épp arra készültem, bementem a fürdőbe, bezártam automatikusan magam után az ajtót épp fürdés után öltözök amikor hallom, hogy nyomkodja a párom a kilincset. Kikiabáltam hogy öltözöm. Erre bekiabál, hogy engedjem be. Visszakiabáltam, hogy várja ki a sorát végre... Erre már semmi reakció...

Na mindegy felöltöztem, megyek ki és látom ahogy a konyhában a párom egy fazék fölött guggol és hallom, ahogy belepisil.

Utána ahogy ment a fürdőbe, hogy kiöntse a fazék tartalmát nagyon mérges pillantást vetett rám... Utána én léptem bulizni, másnap láttuk egymást újra és akkor már nem volt mérges és azóta nem beszéltünk erről.

Bűntudatom van, hogy ez történt de közben azt is érzem, hogy a párom hibája is, mert ha nem mászkál be apróságokkal a fürdőbe amíg ott vagyok, akkor nem lett volna zárva az ajtó.

Attól félek, ha sos helyzetekre megint beengedem, megint visszaszokik arra, hogy mindenért bemászkáljon... Ti mit tennétek?

2017. febr. 19. 18:59
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
92%
Én se viselném jól,ha nagydolog közben berontana a pasasom.A fogmosás vagy a fürdés egy dolog,azon még nincs semmi extra,de a nagy/kisdolog az már kicsit másabb kategória.
2017. febr. 19. 19:56
 12/51 anonim ***** válasza:
82%
Amikor arra a részre értem,hogy belepisil a fazékba, azt hittem,hogy kiugrik a szemem. Jó, hogy kiöntötte időben, valaki még azt hitte volna,hogy maradék hús leves :) Ez nem volt vicces, de mi az már,hogy fazékba pisil?
2017. febr. 19. 19:57
 13/51 anonim ***** válasza:
16%

Számomra nevetségesek vagytok, nálunk ebből nem volt soha probléma, ha bemegy a másik.

Ha velem csinál ilyet a párom, hogy kizár a fürdőből biztos, hogy rázárom a lakásajtót és otthagyom a fenébe.

2017. febr. 19. 20:03
 14/51 A kérdező kommentje:

Valaki a szex-szel jött; azért a wc-zés nem egyenlő a szex-szel szerintem. Mármint attól még hogy szeretek valakit és szeretkezünk, nem szeretném, hogy mellettem sminkeljen, amíg én épp nagy wc-zek.

Ami a borotválkozást és fogmosást illeti, jó nem gond, ha bejön fésülködni vagy sminkelni, de azért bejön valaki és pl elkezdi borotválni a hóna alját vagy a lábát, az már kicsit sok és sajnos ez is előfordult már.

A fürdés alatt meg szeretek egyedül lenni, merengeni, kiüríteni a fejem, stb.

Meg amúgy is, én előtte sosem osztozkodtam a fürdőn, családdal éltem, egyetemen lakótárssal, senki sem mászkált be (bár mondjuk családdal külön volt a wc és a fürdő). Így megszoktam, hogy ezeket egyedül csinálom.

Azért nem lenne bűntudatom, ha a párom otthon lett volna, amikor a fürdőbe megyek - ha nagyon kell neki és látja, hogy megyek, akkor szól, hogy had menjen be előbb - de ő később ért haza mint én, nem tudta, hogy amikor hazaér foglalt lesz a fürdő. De mondjuk abban egyet értek, hogy azért szólhatott volna, hogy tényleg sürgősen be kell jönnie, mert bepisil.

2017. febr. 19. 20:03
 15/51 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem hogy ha pl otthon van és úgy megyek fürdeni és mondjuk bekopog, hogy wc-re kell mennie azonnal, beengedném. A fürdőajtót amiatt zárom, hogy ne járkáljon be pl sminkelni, fogat mosni, beszélgetni, szőrteleníteni stb., amíg én pl épp wc-zek.
2017. febr. 19. 20:08
 16/51 anonim ***** válasza:
75%
Húú, azért a fazékbapisilésnél besokaltam.Sztem nektek nem megy az együttélés.Én megérteném, ha a párom nem akarja hogy zavarjam wc, és egyéb használat közben, ha a bnődnek ez gondot okoz,és ahogy leírtad meg sem értette, vagy nem érdeklete, és nem úgy tűnik, hogy túl sok esze lenne.
2017. febr. 19. 20:13
 17/51 anonim ***** válasza:
41%

Kedves #10, az ókori Rómában a WC-k közösek voltak, egy hosszú deszkán ültek az emberek, és beszélgettek. Azt nem tudom, hogy volt-e női szakasz is, a leírásokban mindig férfiakról van szó.

A Napkirály udvarában egy bilivel fölszerelt trónszéken ülve, a király államügyeket intézett.

Ez csak két kiragadott példa, van még.

A találmányod elkésett...

2017. febr. 19. 20:14
 18/51 anonim ***** válasza:
60%

A kakálás és pisilés közbeni bemászkálás tényleg sok, de fogmosás közben...? Ez már inkább kényesség.

Viszont az, hogy fazékba pisiljen, ennyire ne tudja visszatartani ez rohadt undorító.

Használatban van még az a fazék? Remélem nem!

Inkább ment volna ki valahova pisilni, bokorba vagy fa mögé...

Szerintem szerezz be neki egy bilit!

2017. febr. 19. 20:15
 19/51 anonim ***** válasza:
97%

Mi nemhogy láttuk egymást fürödni meg fogat mosni de még pisilni is hanem mi már szexeltunk fényes nappal.

Nagyon perverz ?

2017. febr. 19. 20:15
 20/51 anonim ***** válasza:

Kérdező,

nem értem, ha a barátnődet beengeded pisilni, te kimész?

2017. febr. 19. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!