Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti megosztjátok a fürdő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megosztjátok a fürdő használatát a párotokkal? Illetve nagyon szemét vagyok emiatt? Most mit tegyek ezután? Részletek lent

Figyelt kérdés

Szóval NEMRÉG összeköltöztem barátnőmmel és egyszer épp nagyban wc-zek, berobog és beáll a kádba, hogy fürdik. Hát nagyon eltátottam a számat.

Szeretem azt, amikor nincs mászkálás, amíg fürdök, szeretem azt, amíg nem másznak az aurámba, amíg fogat mosok vagy borotválkozom s nagyon zavarba jövök, amikor más is jelen van amíg wc-zek.

Így elmondtam, hogy a fürdőt használni egyedül szeretem és ha csak nem vészhelyzet, nem szívesen osztozkodok.

Azt mondta, megértette.

De utána rengetegszer előfordult, hogy épp wc-ztem és berohant, hogy sos kell sminkelnie, mert siet valahova, vagy sos le kell tusolnia... Engedékeny voltam aztán újra elkezdett bejárkálni...

És hiába szóltam, mindig legyintgetett. Nagyon nem vett komolyan és borzasztóan zavart ez is meg az is, hogy ott van a fürdőben...

Na mindegy, ráuntam és elkezdtem magamra zárni a fürdő ajtaját.

Pénteken előbb hazaértem mint ő, haverokkal találkoztam, úgyhogy épp arra készültem, bementem a fürdőbe, bezártam automatikusan magam után az ajtót épp fürdés után öltözök amikor hallom, hogy nyomkodja a párom a kilincset. Kikiabáltam hogy öltözöm. Erre bekiabál, hogy engedjem be. Visszakiabáltam, hogy várja ki a sorát végre... Erre már semmi reakció...

Na mindegy felöltöztem, megyek ki és látom ahogy a konyhában a párom egy fazék fölött guggol és hallom, ahogy belepisil.

Utána ahogy ment a fürdőbe, hogy kiöntse a fazék tartalmát nagyon mérges pillantást vetett rám... Utána én léptem bulizni, másnap láttuk egymást újra és akkor már nem volt mérges és azóta nem beszéltünk erről.

Bűntudatom van, hogy ez történt de közben azt is érzem, hogy a párom hibája is, mert ha nem mászkál be apróságokkal a fürdőbe amíg ott vagyok, akkor nem lett volna zárva az ajtó.

Attól félek, ha sos helyzetekre megint beengedem, megint visszaszokik arra, hogy mindenért bemászkáljon... Ti mit tennétek?

2017. febr. 19. 18:59
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
47%

Itt mindenki öt éves szinten van? A párotokról van szó,akihez jobb estben hozzámentek majd és családot alapítotok. Hogy esne ha a nő kiküldene a szülőszobából amikor bent akarsz lenni mert hogy az milyen privát,pont mint a sz***rás? Na ugye. Igen,kövezzük halálra szegény csajt amiért nem bírta tovább tartani. Senkinek eszébe sem jut hogy mi van ha felfázott esetleg? Vagy beteg? Lehet egész nap tartogatta és alig várta hogy mehessen erre ez a tuskó kizárja a saját,közös Wc-jükből mert tollászkodik a haverjaival való rohadt fontos találkozáshoz. Ember,ennyi toleranciával csodálom hogy egyáltalán van barátnőd. én a helyében ugyan ezt csinálnám veled..mondjuk hogy összesz**rd magad az ajtó előtt.

Referencia: Nő,több éves párkapcsolat,láttam már pisilni,kakilni,hányni,fingani (és ő is engem).Ezek testfunkciók,vannak és kész.Ha épp ott van dolgunk akkor igenis bemegyünk egymáshoz.

Még egy gondolat. Tegyük fel együtt öregszel meg valakivel..mit csinálsz ha inkontinens 90éves bácsika leszel? nem engeded hogy segítsen neked mert jajjdeprivát minden?

2017. febr. 20. 01:51
 32/51 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, még mindig nem válaszoltál arra, hogy van-e nálatok orális szex? Hogyan kerülöd el nyalás közben a húgycsőnyílását? Vagy elég, ha jól megmossa? A lábost nem elég, ha jól kimossa?

Sajnálom, te nem érted, hogy ha azt mondod, hogy bár már nem igazán fontos, hogy bezárkózva légy, de a kérése ellenére azért nem engeded be, mert a szabályt többször megszegte, az bizony leckéztetés, büntetés, kitolás.

2017. febr. 20. 02:25
 33/51 anonim ***** válasza:
83%
Az miért fura nektek, hogy nem mindenki a másik előtt akarja a szőrt is a hátsójából a másik előtt kihúzni, csak mert együtt vannak, együtt élnek? Van aki így él, van aki meg úgy.Ha megkérte többször is a bnőjét, hogy ne, és őt ez zavarja, akkor értelmes ember ezt megérti,ok,és kisminkelem magam máshol, nem fogok ragaszkodni hozzá, hogy feltétlen a párom nagydolga közbe rúzsozzam a szám, csak mert én azért is ráveszem arra, hogy ez neki beleférjen.
2017. febr. 20. 04:21
 34/51 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem sima kommunikációs probléma volt ez, ő csak annyit mondott, hogy engedd be, te meg, hogy várja ki végre a sorát. Ezt meg lehet beszélni úgy, hogy ha a pisilés sürgős, szóljon, hogy amiatt menne, és akkor te beengeded. Te nem tudtad, hogy sürgős neki, ő meg nem mondta.
2017. febr. 20. 07:54
 35/51 anonim ***** válasza:
50%

Van akinél ez belefér, van akinek nem. Amúgy nem kell a fürdőben öltözködni, lehet a szobában is. A lábast amúgy nem értem. A vizeletben van víz, ásványi anyagok, hormonok és ammónia. El kell mosogatni aztán jó. A nyers hús feldolgozása után sem dobjuk ki a kést, legalábbis én nem szoktam. A fürdőt meg ennyire ne stoppoljátok, biztos vagyok benne, hogy a közös helységeket lehet ennél rugalmasabban kezelni. Ha szexeltek is benne vagytok egymás "aurájában" szerintem ebből kéne kiindulni és nem lesz semmi gond.

30/f

2017. febr. 20. 08:38
 36/51 anonim ***** válasza:
53%

Hát nálunk tök normális, hogy ott vagyunk egymással a fürdőszobában, rengetegszer pisilünk együtt, a barátom a csapba (mert ő utána megmossa a fütyköst), én a WC-n. Milliószor fürödtünk együtt, volt hogy csak én fürödtem, de behívtam mert pókok vannak a füriben, és megkértem hogy nézze, nem esnek-e rám. :D Kertes házban laknak, ezért van egypár pók, ami különösebben nem zavar, csak ne érjenek hozzám. Volt olyan is, hogy beültem hozzá, amíg hosszadalmasabban igénybe vette a WC-t, mert ő ilyenkor betesz egy Youtube videót, alsóhangon 30 perceket eltölt ott. Persze megkérdeztem, mondta hogy nem zavarja, beszélgettünk.

Szóval nekem inkább te vagy fura, nem a barátnőd. Ha szexelni tudsz vele, nem értem miért zavar, ha zuhanyzol és ott van, vagy ha borotválkozol ami aztán végképp egy olyan tevékenység amiben semmi plusz nincsen. De hát te tudod, alkalmazkodni kell mindkettőtöknek.

2017. febr. 20. 08:50
 37/51 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ez arról szól hogy a bnője szeretné osztogatni a lapokat ,ha mar igy összejöttek a dolgok es vegre osszekoltoztek.Próbálja azt csinálni amit eleg sok nő,irányít,megmond,kiosztja a feladatokat,hiva megyunk nyaralni,mit vegyel fel....Amit a kapcsolat elejen meg nem tesz,hisz a szep oldalt mutatja,majd aztán ahogy egyre jobban nyeregben érzi magat,sokkal tobb mindent megenged magan.Es ez itt most a fürdő használatán is latszik,megkérte ne,ez neki privatnak számit,de a csaj erőlteti,es úgy tesz mint aki mmeg se hallotta.A bűntudatkeltés már sikerült,innentől kezdve egyenes az út a csajnak.Belépsz a masik aurajaba szex közbe,de akkor ülj a nyakába,olebe fürdés es wczes közben is,hisz egyutt vagytok.Mas szex közben belépni az aurába.Ha neki ez a szemelyes szabadság kell,akkor miért ne.lehetne megérteni?Egy kis szabadságra,szabad térre egy kapcsoltban is szüksege van neha az embernek.Persze nem mindenkinek.Amugy meg valoszinuleg nem szakítottak,és nem pakolta ossze a csaj a cuccait 5 msp alatt....34L
2017. febr. 20. 08:56
 38/51 anonim ***** válasza:
53%
Belepisil? Mivan? Ennyire debil? Miért vagy vele, most őszintén? Ő abszolút nem tartja tiszteletben, amit kérsz...
2017. febr. 20. 08:56
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg nekem alap, ha a párom nagydolgát végzi, pisil, nem megyek be, mint ahogyan ő sem töri rám az ajtót tamponcsere közben.

A fürdés is zömmel külön történik, de hétvégén pl. kimondottan jólesik közösen zuhanyozni.

A szülést meg NE keverjük ide, mert az egy picit más élethelyzet, és igen, van, aki nem szeretne/né, hogy benn legyen a másik.

2017. febr. 20. 08:58
 40/51 anonim ***** válasza:
52%

Nehogy már egy felnőtt nő ne tudja kibírni azt a 2 percet, amíg valaki más van a fürdőben. Ez szimpla önsajnaltatás volt, ahogy az egyik válaszoló már írta, a kiscsaj szeret a középpontban lenni és képtelen várni, illetve más kérésére figyelemmel, tisztelettel lenni.Ha a pasija épp nagydolog közben lett volna, akkor ráül és belehugyozik az ölébe vagy mi? Vagy álljon fel, amíg a királykisasszony pisil? Mert az ő dolga ugye sokkal sürgősebb...

Nem tudom, hogy áll összefüggésben a szex és az egymás előtt szarás, szerintem ez 2 totál külön dolog, én nagyon kellemetlenül érezném magam, ha a párom mellettem szarna és én se tudnék más előtt. Soha egy pasimnak sem volt arra igénye, hogy egymás előtt végezzük a dolgunkat. A fürdés, fogmosás persze más téma, együtt is szoktuk csinálni.

A barátnőd egy hisztis, érzeketlen, igénytelen p*csa, előbb pisilnék be, minhogy egy fazékba ürítsek, amiben aztán főzök. Melyik igényes nő csinál ilyet?

2017. febr. 20. 09:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!