Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha?
azt éreznétek, hogy a párotok nem foglalkozik veletek eleget?
Ha mindig csak azzal van elfoglalva, amit rosszul csinaltok?
Ha megdícsér akkor annyit mondd : jó kislány? (Csak nekem lekezelő ez?)
Nem lejet vele megbeszélni azt, hogy mik a problémáim, merr egyből megsértődik, és azzal jön, hogy elvileg én sem megyek oda hozzá. (Hazaér egyből gépezik, nem foglalkozik velem, pedig akár fél óra is jól esne. Nem kell egész nap rajtam lógnia.) :/
Mit csináljak szerintetek? Kezdeményezzek én lány létemre?
Mi lenne ha kicsit te is fenntartással állnál hozzá? Neked is csak 24 órából áll egy nap, van dolgod gondolom elég. Az kényelmessé válhatott számára az ő szemszögéből, hogy ott a nő, várja és várja a közös beszélgetést,programot,filmet,törődést s tulajdonképpen rajta áll na most van x időm két hangulat közt amikor majd foglalkozik veled. Mint egy kutyus akinek szerinte más dolga nincs, rá ér foglalkozni veled mert mindig ugyanúgy hálás leszel érte.
Nem kell. Foglald le magad, könyvvel, plussz munkával, gyerekholmikkal, ismerősökkel. Mutasd meg igenis a te időd is drága, te se vagy mindig ugrásra készen számára had kaparjon. Nyugodtan mond hogy jó kicsim, ezt még elolvasom, befejezem majd utánna. Pár napig nem fogja észre venni de ha 2hétig se akkor sajnos mást kell kitalálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!