Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha?
azt éreznétek, hogy a párotok nem foglalkozik veletek eleget?
Ha mindig csak azzal van elfoglalva, amit rosszul csinaltok?
Ha megdícsér akkor annyit mondd : jó kislány? (Csak nekem lekezelő ez?)
Nem lejet vele megbeszélni azt, hogy mik a problémáim, merr egyből megsértődik, és azzal jön, hogy elvileg én sem megyek oda hozzá. (Hazaér egyből gépezik, nem foglalkozik velem, pedig akár fél óra is jól esne. Nem kell egész nap rajtam lógnia.) :/
Mit csináljak szerintetek? Kezdeményezzek én lány létemre?
1. Felnőtt ember vagy, ne a párod anyucijától kérj tanácsot, amikor a párod szarik a fejedre, ezt nem neki kell megoldania, hanme neked.
2. Növessz némi önbecsülést és szakíts ezzel a tulokkal, aki szarba se vesz téged.
Persze maradhatsz nyugodtan mellette, de akkor meg ne panaszkodj, mert pontosan tudod, mit vállalsz. Változásban és csodákban ne reménykedj.
Köszönöm a válaszokat.
Már évek óta együtt vagyunk, és lassan 2 éve élünk együtt. kb fél éve viselkedik furcsán.
Tegnap pl el kellett mennem itthonról, és mikor hazaértem nem tudott nekem ajtót nyitni, mert épp LoL-ozott és meccsbe voltak. Szóval a -8 fokba nekem kellett nyitogatni (lakótelepibe lakunk a földszinten)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!