Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha?
azt éreznétek, hogy a párotok nem foglalkozik veletek eleget?
Ha mindig csak azzal van elfoglalva, amit rosszul csinaltok?
Ha megdícsér akkor annyit mondd : jó kislány? (Csak nekem lekezelő ez?)
Nem lejet vele megbeszélni azt, hogy mik a problémáim, merr egyből megsértődik, és azzal jön, hogy elvileg én sem megyek oda hozzá. (Hazaér egyből gépezik, nem foglalkozik velem, pedig akár fél óra is jól esne. Nem kell egész nap rajtam lógnia.) :/
Mit csináljak szerintetek? Kezdeményezzek én lány létemre?
"Már évek óta együtt vagyunk, és lassan 2 éve élünk együtt. kb fél éve viselkedik furcsán."
Nem írtam hogy évek óta ez megy.
"nem anyucitól varnad a megoldast"-olvasd el a mondataim, mielőtt a saját anyámmal oltogatsz.
Nem oltásokat kértem, hanem tanácsokat :)
Fél éve megy ez... egy szóval nem írtam évek óta, mert az első 2 és fél év jó volt.
#14:
Teljesen egyszerű ... az exem 15 év után, három gyerek mellett is simán meg tudta tenni, egyik napról a másikra ...
""Persze maradhatsz nyugodtan mellette"-szerintem nem olyan egyszerű egy másfél éves házasságot és előtte egy másfél éves kapcsolatot felrúgni egyik pillanatról a másikra."
senki nem mondta, hogy egyszerű, ettől még értelmes ember az eszére hallgat és nem a szívére, amikor ilyen döntésekről van szó. Minek teszel fel kérdést, ha csak a kifogásokat keresed? Ha megoldható probléma lenne, akkor meg tudnátok beszélni, de mivel a kedves párod teljesen elzárkózik a probláma megoldásától (hiszen ez csak neked probléma, neki tök kényelmes, hogy leszarja, mi van veled), így neked kell lépned, akár tetszik, akár nem. Ha meg nem lépsz, akkor csak tűrd tovább, a te életed, felőlem elcseszhetsz rá még 5-10 évet a csodára várva.
Akkor leírnám.
1. A saját házam az ahol lakunk.
2.Én inkább még várnék pár hetet, hátha eljut az agyáig végre.
3.Én fizetem a netet, így akár ki is kapcsoltathatnám hogy ne gépezzen, de a munkámhoz kell az internet.
4.Anyjához nem mehetne, mert gondolom ti sem örülnétek ha lenne egy párotok és a 25 éves fiatok a nyakatokon lakna.
Én nem azért nem hagyom el, mert nincs erőm hozzá, és hülye vagyok ahogy itt páran leírtátok.
Csak éppen lassan nem lesz lehetőségem dolgozni egy bizonyos dolog miatt (4.hónapban vagyok) és nem akarom hogy a kicsi úgy szülessen meg, mert hogy mi hülyék voltunk, és nem tudtuk megoldani a problémáinkat.
Ezért kértem tanácsot, de úgy tűnik a gyakorin muszáj az embernek kiteregetni a teljes magán életét, és helyzetét azért, hogy ne nézzék le mint embert.
Nem a kifogásokat keresem egyébként. Csak tanácsot szerettem volna, anélkül hogy elkeljen mondanom hogy kisbabánk lesz. Mert így már nehezebb szakítani, és a kicsivel a pocakba stresszelni, Majd később pénz nélkül maradni, és anyukával élni amikor beteg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!