Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés közös albérletbe, hogy csinálnátok?
Figyelt kérdés
Van mindkettőnknek saját lakása, de nagyon kicsik, az enyém 41 négyzetméter, az övé 52, ráadásul egyik Budapesten, másik az agglomerációban. 3 hónapja vagyunk együtt, sok időt elvesz az utazás egymáshoz, ezért arra gondoltam, hogy adjuk ki mindketten a saját lakásunkat, majd a bérleti díj összegének megfelelő összegen béreljünk közösen egy nagyobbat, kb. 85-100 négyzetméteresre gondoltam, ott már kényelmesen elférnénk mi és a cuccaink is. Egy probléma van: a pasimnak van egy perzsa macskája, nézegettem rengeteg albérlethirdetést és a kisállat szinte mindenütt kizáró ok.
A kisállat viszont: addig kell menni, amíg nem lesz megfelelő lakás.
Mondjuk vicces, hogy a tök csendben lévő kisállat kizáró ok, de az éjjel visító gyerek az mehet 🤣🤡
jan. 10. 20:02
3/16 anonim válasza:
80nm óriási 2 embernek meg 1db macskának
bőven elég egy nappali 2háló az olyan60nm
másik h abba is gondolj bele h nem feltétlen tudjátok kiadni mindkettőt vagy lehet h lesznek üres járatok mikor a két lakás parlagon áll. tehát úgy kell kalkulálni h alapban a fizuból is ki lehessen pengetni a közös alibi díját.
másik probléma
az egyikért kapsz 60petákot a másikért 40 petákot
a közös 100 peták
akkor 50/50% fizetitek a közöst ? mert akkor az egyiknek marad minden hónapban 10 peták, a másiknak meg bele kell még raknia 10 petákot?
jan. 10. 20:06
4/16 anonim válasza:
En is max 60nm-est vennek ki. Egy nagyobbacska konyha, nappali és hálószoba bőven elég. Bár szerintem az 52nm is elég 2 embernek, bár nem tudom, mit takar a rengeteg cucc. Mi jelenleg 30 pár nm-en is elvagyunk egy macskával, bár igaz, galériás. Én már egy 45-50nm másfél szobásat is ideálisnak tartanék magunknak, mert sokszor váltásban dolgozunk, ezért jól jönne mégegy szoba, hogy ne zavarjuk olyankor a másikat, míg pihen.
jan. 10. 20:21
5/16 anonim válasza:
Volt egy párom, akivel 16(!) négyzetméteren (nyilván galériás) éltünk a kutyusunkkal...Minek 100 négyzetméter két embernek? Teljesen felesleges. Én a helyetekben beköltöznék az egyikőtök lakásába és a másik lakás kiadásából mindent lehet fedezni.
jan. 10. 21:03
6/16 anonim válasza:
3 hónap után még elég korai.
jan. 10. 23:56
7/16 anonim válasza:
Soha senki kedvéért ki nem mennék a lakásomból !
Egy évig pedig nem is költöznék össze senkivel, semmilyen formában.
jan. 11. 06:13
8/16 anonim válasza:
Én nem adnám fel a lakásomat egy három hónapos kapcsolatban, azért a 41 és az 52 nm nem annyira kicsi, hogy két ember ne férne el. Én biztosan közös hétvégézésekkel kezdeném, közös utazásokkal, szokjátok egymás mindennapi nyűgjeit,és nem rögtön durr bele egy közös albi, a saját meg kiadva. Ez szerintem eleve kivitelezhetetlen egyszerre, párhuzamosan lehetne csak csinálni, fokozatosan feladva a saját teret.
jan. 11. 06:45
9/16 A kérdező kommentje:
Egyedül is alig férek el a lakásomban, az ő cuccai egyáltalán nem férnének el, plusz eléggé kimerítő a napi szintű 1,5 órás ingázás, mivel ennyire van egymástól a két lakás. A lakásomat 2,5 éve vettem meg, mindent a saját ízlésem szerint alakítottam ki benne, rengeteg pénzbe került, szóval fájna otthagyni, de a kapcsolatunk érdekében megtenném.
jan. 11. 08:58
10/16 anonim válasza:
Biztos nem költöznék ki a lakásomból 3 hónapos ismerettség miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!