Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki nem keres pénzt az miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem keres pénzt az miért hisztizik, hogy rá marad a házi munka?

Figyelt kérdés

Nem keresel pénzt, akkor alap hogy te vezeted a háztartást. Nem is értem, hogy ez miért szokott téma lenni bárhol is. Két kivétel ez alól, ha olyan korú gyerek van a háznál, aki folyamat igényli a figyelmet(újszülött, togyogó) és betegség miatti korlátozottság.

Nehogy már én felkelek hajnalban elmegyek melózni, hazaértem meg neki állok főzni meg takarítani, a másik meg ül a babérjain, mint aki jól végezte dolgát. Vagyis csinálhatom munka mellett a háztartást is, de akkor meg minek tartok el plussz egy embert?

És mielőtt előhúznák a hölgyek a nőgyűlölő, incel kártyát, csak mondanám, hogy azok nem rendes férfiak, akik alávetik az akaratukat, csak hogy ne legyenek egyedül, ez nem férfi hanem társfüggő szerencsétlenség. És ez nem csak férfiaknál meg párkapcsolatoknál van így, az ilyen társfüggőségtől szenvedőek hagyják, hogy kihasználja őket a gyereke, szülője stb.

Az ha mindkét fél dolgozik és még akkor is elvan várva, hogy a nő vezesse a háztartást, az nőgyűlölet. Ugyanez vonatkozik fordított helyzetre is, bár az ritkább, és ha a férfi nem dolgozik ott általában alkohol vagy drog áll a háttérben.

ma 09:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
42%

Baromira nem alap hogy ingyen legyen hazicsicska!

Nekem egy exem volt hasonlo ő hetvégén maszekolt es elvárta hogy én is kelljek nehigymár pihenjek meg döglés amig ő dolgozik, találjak ki vmit ergo mossak főzzek takaritsak.

El vannak ezek tévedve.

ma 09:49
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
Ha én nőként 12 órákat dolgozom akkor nem kell vezetnem a háztartást?
ma 09:49
 3/25 anonim ***** válasza:
41%
Azt az idot magára fordithatja vagy nyelvtanulásra vagy a netre. Nincs jogod masik embert szabalyozni! Vagy el lehet menni nyitva az ajto.
ma 09:50
 4/25 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy a főnöke.
ma 09:50
 5/25 anonim ***** válasza:
76%

Én egyetétek veled.

Egyetlen dolgot tennék hozzá. Aki dolgozik, az elmegy otthonról, mashol végzi a munkáját, ott van egy főnöke, az mondhatja meg neki, mit csináljon, kritizáhatja a munkáját. Aki otthon ht-t vezet, annak az otthona a munkahelye, es sok esetben az a baj, hogy a munkahelyen dolgozó fél úgy viselkedik, mintha ő lenne a főnöke, és kritizalja a házimunkát. Ezen tud elég sok konfliktus lenni. Ezt azért érdemes az elején tisztázni, hogy mi a hierarchia pontosan eben a helyzetben.

ma 09:51
 6/25 anonim ***** válasza:
20%
Igazad van.
ma 09:52
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
A haztartas az munkaido utan elott fér csak bele akkor ha nem dolgozik az ember. Ne vard el senkitol hogy a szabadsaga alatt vagy 2 munka közt neked ugráljon. Vegyél fel akkor vkit erre.
ma 09:54
 8/25 anonim ***** válasza:
73%

Nőkent mondom, hogy maximalisan egyetértek veled!

A problema azzal van, amikor mindket fél dolgozik, és mégis a nőtől van elvarva minden. Ha én kiveszem a részem a pénzkeresesből, a férfi miért is nem veszi ki a részét a házimunkábol?

ma 09:56
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"akkor meg minek tartok el plussz egy embert?"

A választ leírtad pár sorral lejjebb. Idézem:

"ez nem férfi hanem társfüggő szerencsétlenség"

Bár itt most mindegy melyik a férfi melyik a nő, vagy ha esetleg egyneműek.

Én az egyenjogúság híve vagyok. Dolgozzon mindenki, és vegye ki a részét otthon is mindenki igazsagosan. Ezen nincs mit túlragozni. Persze aki mamahotelből csöppen át, annak büdös lehet a meló (otthon is). De az annyit is ér.

Egyedülálló hetero férfi

ma 09:57
 10/25 anonim ***** válasza:
16%

Igazad van, kérdező, és elég nehéz bármiba is belekötni, amit elmondtál.

Ja és ezt feminista nőként mondom.

ma 09:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!