Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kis lakásban hogyan oldják meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis lakásban hogyan oldják meg?

Figyelt kérdés
47m² a lakásunk. Nem zörgök hogy barátnőm aludhasson. Viszont minden hétvége így telik hogy ő csak 11korul kel..én meg ülök és várok..
ma 10:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
42%
De miért kel ő ilyen későn? Éjjeli műszakban dolgozik?
ma 10:08
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki a levegőre.
ma 10:08
 3/24 anonim ***** válasza:
48%
Hát igen az együttélés számomra is problémás ebből a szempontból. Barátnőm iszonyúan könnyen felébred és nem tud napközben aludni, én meg még kisebb lakásban lakom
ma 10:10
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Szokja meg, hogy járkálsz, nem kell nyilván direkt hangzavart okozni, de nehogy már még csak ülj mert ő alszik 11-ig. Meg lehet szokni kisebb zaj mellett aludni.
ma 10:15
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
Írj ki róla kérdésejet a gyakorira, mint minden hétvégén. Elmegy vele az egész napod, szinte repül az idő!
ma 10:33
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Csendes dolgokat végezz. Pl ne trombitálj, ne énekelj. De hallgathatsz zenét fülhallgatóval, olvashatsz, főzhetsz. El is mehetsz a lakasból pl futni vagy barátokkal találkozni.

Hétvégén gyakran van hogy én kelek előbb. Ilyenkor olvasok, palacsintát sütök, diplomamunkát írok stb. Aztán pár óránként visszamegyek hozzá, esetleg visszabújok mellé kicsit vagy felkeltem.

Igazából én hangoskodhatok is, páromat nem zavarja. Volt is, hogy mondta, hogy amíg ő alszik, addig zongorázhatok. De ha kimész a szobából és nem hangoskodsz direkt, akkor mi a baj?

ma 10:41
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Férjemmel egy 32 nm-es házban éltünk 6 éven keresztül. Gyakran dolgoztunk éjszakai műszakban, mégis meg tudtuk oldani, hogy a másik pihenhessen (pl. aki hamarabb kelt, az kiment a konyhába főzni, olvasni, vagy fejhallgatóval tévézett\számítógépezett a hálószobában).

Te meg ott ülsz mellette, amíg ő nem ébred meg? Fura...

ma 10:42
 8/24 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az a baja, hogy a nő 11-ig alszik.
ma 10:44
 9/24 anonim ***** válasza:
94%

Mi 6 évig laktunk kis lakásban és nálunk volt pár óra különbség ébredésben.. Hülye lettem volna ülni és várni :D Bocs de ez annyira abszurd, hogy röhögnöm kellett. Oké nem álltam neki porszívózni, meg csörömpölni, de csináltam a dolgom. Megcsináltam a reggelimet, olvastam, néztem valamit fülessel, elmentem boltba vagy sétálni. De olyan is volt, hogy mondtam a páromnak, hogy készítse elő a füldugót mert reggel X és Y dolgot meg kell csinálnom ami zajjal jár.

Kérte valaki, hogy mártírkodj, vagy ez a te csodás ötleted volt?

ma 10:53
 10/24 anonim ***** válasza:
95%
47nm az már nem olyan kicsi. Nekünk ekkora a 2 szobás panelünk ± fürdő + konyha. Feltételezem ennyi nm-nél van másik szoba, ott nem tudsz mondjuk sorozatot nézni, olvasni, vagy bármit? Vagy ugyanezt a konyhában? Lehet kirakni egy kényelmes széket. Vagy ha produktív szeretnél lenni, előkészítheted az ebédet, elmehetsz bevásárolni, sétálni... Nem kell a párod mellett virrasztani.
ma 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!