Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kis lakásban hogyan oldják meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis lakásban hogyan oldják meg?

Figyelt kérdés
47m² a lakásunk. Nem zörgök hogy barátnőm aludhasson. Viszont minden hétvége így telik hogy ő csak 11korul kel..én meg ülök és várok..
ma 10:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%

Írják itt többen hogy mindenféle dolgot tudnak csinálni amíg alszik a párjuk

Esküszöm nem túlzok, az én barátnőm egyszer attól is felébredt, hogy felültem az ágyban. De ez nem járt semmi recsegéssel meg ilyesmi, hanem gyakorlatilag a környezet megváltozásától felébredt

ma 11:01
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is ez jutott eszembe, azért 47 nm két szobát jelent általában. Miért kell ülni és várni? Nem tudod elfoglalt magad, a barinonek kell szórakoztatnia?
ma 11:01
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem derul ki a kérdésből, hogy miért gond ez neked? Unatkozol, hogy nem foglalkozik veled?
ma 11:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Vettem a páromnak memóriahabos füldugót, a dm-ben lehet kapni.
ma 11:31
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Írjàk sokan, hogy ez egy annyira nem kicsi, hát nem tudom. Nalunk a nappali, konyha ebédlő ekkora 😲
ma 11:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15-jajj, de jó nektek!
ma 11:55
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyanok vagyunk a párommal, hogy ágyút is dörgethetnének mellettünk, ha alszunk, akkor alszunk. De volt exem, akivel 16 négyzetméteren éltünk (plusz fekvőgaléria), de sosem okozott gondot, hogy más időpontban keltünk. Lementem, csináltam kávét, halkan néztem filmet, olvastam stb. Nehogy már ott kelljen a másik mellett ülni, amíg fel nem ébred, jesszus...
ma 11:55
 18/24 A kérdező kommentje:

Egy szoba, nappali meg konyha és kicsi fürdő.

A szoba a konyha mellett van, a főzés is zajjal jár. A konyha szoba felőli falán vannak a gépek, míg a túloldalon az ágy

ma 12:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
De a párod felébred, ha te kint tevékenykedsz? Valószínű nem is zavarná. Próbáltad már?
ma 12:03
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne főzz. Csinalj mást.
ma 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!