Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés közös albérletbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés közös albérletbe, hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés
Van mindkettőnknek saját lakása, de nagyon kicsik, az enyém 41 négyzetméter, az övé 52, ráadásul egyik Budapesten, másik az agglomerációban. 3 hónapja vagyunk együtt, sok időt elvesz az utazás egymáshoz, ezért arra gondoltam, hogy adjuk ki mindketten a saját lakásunkat, majd a bérleti díj összegének megfelelő összegen béreljünk közösen egy nagyobbat, kb. 85-100 négyzetméteresre gondoltam, ott már kényelmesen elférnénk mi és a cuccaink is. Egy probléma van: a pasimnak van egy perzsa macskája, nézegettem rengeteg albérlethirdetést és a kisállat szinte mindenütt kizáró ok.
jan. 10. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap után még inkább várnék fél évet hogy eldöntsem kiért mit érdemes csinálnom. Sajátot kiadni se érdemes ha új helyre mentek, mert kipakolni mindent azért hogy pár hónap múlva elküldd a beköltözőt..
jan. 11. 18:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"nézegettem rengeteg albérlethirdetést és a kisállat szinte mindenütt kizáró ok"

Ő is nézegetett rengeteg hirdetést?

Mind a ketten szeretnétek már összeköltözni?

Miért nem tudtok erről beszélni?

jan. 11. 20:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Nyilván nem titokban nézek albérleteket, beszéltünk erről, de azt hittem, hogy ez egyértelmű. Abban maradtunk, hogy nézek lakásokat, ami potenciálisan szóba jöhet, azokat elküldöm neki és azok közül, ami neki is tetszik, azokat fogjuk megnézni.
jan. 11. 21:03
 14/17 anonim ***** válasza:

Én sosem értettem ezt a hasonlítgatást, hogy valaki elvan 16-20 nm-en, minek másnak a több szoba...

Én is rosszul érezném magam egy 2 szobás kislakásban, egyedül. Ismerősék 2 gyereket is bevállaltak másfél szobára. Nem vagyunk ugyanolyanok.

Nekem is van 3 szobám és egy amerikai konyhás nappalim. Pont jó, pedig nincs se párom, se gyerekem.

Van egy hálószobám, egy gardróbszobám és egy dolgozószobám, olvasósarokkal. Sokat dolgozom home officeban, igen, biztos lehet a nappaliban, kanapén ülve is dolgozni, de valószínűleg már napi 2-3 órától is fájna a hátam, nemhogy 8-10-től.

jan. 12. 21:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsik?? 45 n.m. maradt rám úgy, hogy abból így is 30-at használunk ketten! Nincs szükségünk arra, ami ránk maradt. Még állatokkal is - gyerek nélkül - mire kéne akkora??
jan. 17. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Ráadásul akkorát biztosan csillió árért lehetne találni, nem érné meg egyáltalán, és a másik két lakásból legalább egyet ki kéne adni... Biztosan nem mennék ilyen árak mellett biztos tágas lakásomból óriási albérletbe!
jan. 17. 13:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Különben akkora lakást nem 2 embernek adnak ki, legalább 6 fős 2 generációs családnak. Ha egyáltalán létezik ilyen. Legalább hatszoros vagy luxusból ítélve akár tízszeres pénzt 2x3 fős lakásból nem lehet összehozni! Még rabló albérleti árral sem, mert senki nem fog menni!
ma 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!