Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 2. Karácsonyunk volt együtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. Karácsonyunk volt együtt, nem csinált semmit, nem segített nekem semmit..de háborog,morgolódik, hogy nem volt karácsonyi hangulata. Ti is kiakadnátok ezen?

Figyelt kérdés
Második karácsonyunkat töltöttük együtt. Güriztem melóhelyen is,meg szenteste is,hogy meg legyen minden, előtte meg takarítottam amikor időm volt rá. Drága párom semmit sem segített, sem fát díszíteni, sem a készülődésben se nem semmit. Ennek ellenére, azóta is háborog,hogy neki nem volt karácsonyi hangulata,milyen unalmas volt az egész,a szüleinél ( pár házzal arrébb laknak a mi sorunkon), mennyivel jobb volt régen. Szerettem volna ha ő is bekapcsolódik,de mindig fáradt ha segíteni kell valamit,és ezzel is az agyamra tud menni. (nem szóltam neki érte,mert nem akartam veszekedést). Ennek ellenére kiakasztó számomra,hogy amíg ő itthon üldögélt nekem munkahelyen is helyt kellett állni,meg még itthon is minden rám hárult s ennek ellenére még neki nem volt szép a karácsonya..Ti mit mondaátok erre?
ma 09:08
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
91%

"Ti mit mondaátok erre?"

Hogy nagyon szolgalelkű komplexusban szenvedsz és kihasználja teljes egészében hiszen engeded neki, nem szakítottál vele és nem is fogsz. Jól teszi ha egyszer hagyod neki!🤷

ma 09:10
 2/39 anonim ***** válasza:
91%
Szakajtottad, szagoljad. Minden ember a saját sorsa kovácsa. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Ennyi népi bölcsesség elég lesz?
ma 09:10
 3/39 anonim ***** válasza:
33%

Hát én biztosan kicsit túlzásba esek, elég szentimentális vagyok.

Imádom a karácsonyt, a karácsonyi hangulatot, fényeket, a sütik és a fenyőfa illatát....ha ezt bárki megpróbálná elrontani vagy elvenni tőlem azonnal és visszavonhatatlanul mehetne amerre lát.

34/N

ma 09:12
 4/39 anonim ***** válasza:
81%
Teszed magad milyen ügyes vagy mert te mindent győzöl és ő a tehetetlen meg a picsogó, de a valóságban te vagy a nyomi mert helyette is megcsinálsz bármit míg ő él mint Marci hevesen. Egy igazi csicska vagy.
 5/39 anonim ***** válasza:
82%
Elmondtad neki ugyanezt?
 6/39 anonim ***** válasza:
90%
Nem kiakadnék, hanem nem lennék együtt egy lekezelő, arrogáns bunkóval.
ma 09:17
 7/39 anonim ***** válasza:
53%
En csak annyit kkndtam volna nekem se.es ennyi.
ma 09:18
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
A tavalyi karácsonyi készülődésből hogy vette ki a részét?
ma 09:20
 9/39 A kérdező kommentje:
Igen,szóvá tettem és arra fel mondta,hogy otthon mennyivel jobb volt meg anyuka nem cseszegette,hogy csináljon valamit. Jaaa,és nem állt emiatt a bál náluk..
ma 09:22
 10/39 A kérdező kommentje:
23-as karácsonyunk nem volt, mert mind a ketten betegek voltunk.
ma 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!