Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Úgy döntöttem férjemmel külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy döntöttem férjemmel külön szobába alszunk sok veszekdés miatt már elegem van 2 közös gyerekünk van ezért így jó de nem tudom meddig . Ő próbálkozik de én eldöntöttem elég volt ! Így lehet együtt élni ? Ő szerintem nem költözne el !

Figyelt kérdés
tegnap 12:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
38%
és majd ha lesz másik pasid,akkor hogy lesz? mi lesz?
tegnap 12:33
 2/26 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem érdekel más ! Biztos 1-2 évig nem is foglalkozok evvel nem ez a legfontosabb
tegnap 12:36
 3/26 anonim ***** válasza:
21%

Szóval te döntöttél úgy?

Egy kapcsolatban nem két ember van?

tegnap 12:41
 4/26 A kérdező kommentje:
De két ember van de belefáradtam a veszekedésbe hogy elvileg szeret és lehord minden rossznak ! Mindig Bármit mondhat rám és utána csak mondja bocsánat !
tegnap 12:44
 5/26 anonim ***** válasza:
15%
Miért nem válsz el? Nincs ki eltartson, mi? Arra jó a férjed értem. Amúgy a gyerekeknek árt a sok veszekedés. Attól, hogy te külön alszol attól még a problémák nem fognak megoldódni egyedül. Párterápia miért nem jutott egyikőtök eszébe se? Vagy megtörtént, de visszautasította valamelyikőtök? Amúgy neki nem lehet igaza semmiben csak neked? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem szereted, de azért maradsz még nem akad más férfi...
tegnap 12:44
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nehéz együtt élni olyan emberrel, akit utálsz és folyton veszekedés van. Mindkettőtöknek rámegy az egészsége, a gyerek pedig érzelmi roncs lesz.
tegnap 12:45
 7/26 anonim ***** válasza:
7%
Nem hiszem el, hogy egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy te nem hordtad le, vagy, hogy nem jogosan szólt be neked. Nem akarod elismerni, hogy te ugyanolyan hibás vagy mint ő és rá fogod az egészet. Amúgy ha valamit nem jól csinálsz többször és mégse ér a szép szó nyilván kritizálni kezd.
tegnap 12:47
 8/26 A kérdező kommentje:
Képzeld eltartom magam Németországba élünk ! Nem akarok pár terápiát évek óta le ültünk meg beszélni de pár napig tartott ! Igaza lehet de mikor folyamatosan ellenőrizni akkar és azt is nézi ki hívogat vagy testvéremmel mit beszélek ! És már azt is kitalálta mikor éjszakás férfit hozok haza 🤦‍♀️és a gyerek azt hallja és idiota hülye minden vagyok csak jó nem mikor most is gondolok rá mit vissz dolgozni kaját vagy reggelit készítek neki ennek ellenére is !
tegnap 12:49
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Eddig eltűrted és még mindig vele vagy!!! Válj el baszki ha egyszer már nem bírod. 🤦
tegnap 12:52
 10/26 A kérdező kommentje:
Kedved 7. Kommentelő képzeld nem szoktam kis problémákért sértegetni azt akit elvileg szeretek !
tegnap 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!