Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Úgy döntöttem férjemmel külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy döntöttem férjemmel külön szobába alszunk sok veszekdés miatt már elegem van 2 közös gyerekünk van ezért így jó de nem tudom meddig . Ő próbálkozik de én eldöntöttem elég volt ! Így lehet együtt élni ? Ő szerintem nem költözne el !

Figyelt kérdés
tegnap 12:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Csak a gyerekel jön hogy milyen rossz ember vagyok hogy apa nélkül maradnak ! Ezért gondoltam jó maradjunk együtt miattuk amíg normálisan működik ! Én is el tudok költözni el is fogok ha ujra kezdi a veszekedést !
tegnap 12:55
 12/26 anonim ***** válasza:
21%

Minden mondat végére felkiáltójelet teszel!

Árad belőled az agresszió!

Fáj olvasni!

tegnap 13:01
 13/26 A kérdező kommentje:
Ez komolyan mondod ? Ebből ezt vonod le 🤣🤣 teljesen véletlen volt ….. és a sok pont mit jelent ?
tegnap 13:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

11

Miért maradnának apa nélkül? Ja mert a válás útán ívesen fossantana a fejükre? No igen.

tegnap 13:04
 15/26 anonim ***** válasza:
14%

az én volt barátnőm is azt mondta amikor szakított velem, hogy neki elege van a férfiakból neki nem kell pasi jó pár évig! erre fől utólag kiderült már a kapcsolatunkkor is meg volt az új pasija csak még szakításunk után is titkolták 2 hónapig

na úgy hogy hagyjuk rá kérdező

tegnap 13:13
 16/26 A kérdező kommentje:
Itthon vagyok a kicsivel 4 éve most kezdtük az óvodát időm sincs menni más pasihoz sose megyek sehova egyedül szóval köszönöm hogy így ismeretlenül itélkezel és mindenki egyforma 🤣🤣
tegnap 13:16
 17/26 anonim ***** válasza:
92%

Nem lehet így együtt élni. Inkább válj el!

Egyedülálló anyaként jobb adókategóriába kerülsz. Kapod a Kindergeldet, Kinderzuschlagot, ez 933 €/hó. Plusz. Düssendorfer Tabelle alapján a gyerektartást, amit az államtól akkor is megkapsz, ha apuka nem akar fizetni. Ez 300 per gyerek, persze a kortól is függ. Kaphatsz Bürgergeldet, Wohngeldet.

Németországban egyáltalán nem éri meg az anyagiak miatt együtt maradni. A gyerek miatt együtt maradni meg sehol sem. Például apuka költözhetne egy kis albérletbe a közelben, hogy mindennap az életük része lehessen. De ezen ne törd a fejed, hanem ő.

tegnap 13:17
 18/26 anonim ***** válasza:
10%
De ha ezek szerint nem szereted a veszekedést, akkor miért veszekszel? Könnyebb lenne abbahagyni mint másik szobába menni.
tegnap 13:41
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Tehát Németországban dolgozol, de négy éve otthon vagy a kicsivel?

Akkor végül is nem dolgozol, nem? Menj vissza dolgozni, gyereknek ennyi idősen óvodában a helye, add be a válókeresetet, keress olcsóbb lakhatási lehetőséget és minden megvan oldva. Bíróság majd dönt a láhatásról, gyerek elhelyezésről. Más ésszerű megoldást én nem látok. Ha nem tetszik így, akkor meg maradjon minden úgy, ahogy most van, ordibáljál tovább. (Netikett. Érdemes tanulmányozni néha.)

tegnap 13:50
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Biztos kevesli a szexet. Altalaban elfelejtik,hogy a szex nem helyettesitheto olelessel kedvesseggel szenviccsel setaval. Ezert ellenorizget,h kivel csinalod,ha vele nem akarod.

Ha faradt vagy a gyerektol,nem kellett volna bevallalni . Lehetett volna ennyi onismereted.

tegnap 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!