Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy döntöttem férjemmel külön szobába alszunk sok veszekdés miatt már elegem van 2 közös gyerekünk van ezért így jó de nem tudom meddig . Ő próbálkozik de én eldöntöttem elég volt ! Így lehet együtt élni ? Ő szerintem nem költözne el !
Minden mondat végére felkiáltójelet teszel!
Árad belőled az agresszió!
Fáj olvasni!
11
Miért maradnának apa nélkül? Ja mert a válás útán ívesen fossantana a fejükre? No igen.
az én volt barátnőm is azt mondta amikor szakított velem, hogy neki elege van a férfiakból neki nem kell pasi jó pár évig! erre fől utólag kiderült már a kapcsolatunkkor is meg volt az új pasija csak még szakításunk után is titkolták 2 hónapig
na úgy hogy hagyjuk rá kérdező
Nem lehet így együtt élni. Inkább válj el!
Egyedülálló anyaként jobb adókategóriába kerülsz. Kapod a Kindergeldet, Kinderzuschlagot, ez 933 €/hó. Plusz. Düssendorfer Tabelle alapján a gyerektartást, amit az államtól akkor is megkapsz, ha apuka nem akar fizetni. Ez 300 per gyerek, persze a kortól is függ. Kaphatsz Bürgergeldet, Wohngeldet.
Németországban egyáltalán nem éri meg az anyagiak miatt együtt maradni. A gyerek miatt együtt maradni meg sehol sem. Például apuka költözhetne egy kis albérletbe a közelben, hogy mindennap az életük része lehessen. De ezen ne törd a fejed, hanem ő.
Tehát Németországban dolgozol, de négy éve otthon vagy a kicsivel?
Akkor végül is nem dolgozol, nem? Menj vissza dolgozni, gyereknek ennyi idősen óvodában a helye, add be a válókeresetet, keress olcsóbb lakhatási lehetőséget és minden megvan oldva. Bíróság majd dönt a láhatásról, gyerek elhelyezésről. Más ésszerű megoldást én nem látok. Ha nem tetszik így, akkor meg maradjon minden úgy, ahogy most van, ordibáljál tovább. (Netikett. Érdemes tanulmányozni néha.)
Biztos kevesli a szexet. Altalaban elfelejtik,hogy a szex nem helyettesitheto olelessel kedvesseggel szenviccsel setaval. Ezert ellenorizget,h kivel csinalod,ha vele nem akarod.
Ha faradt vagy a gyerektol,nem kellett volna bevallalni . Lehetett volna ennyi onismereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!