Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. Karácsonyunk volt együtt, nem csinált semmit, nem
segített nekem semmit..de háborog,morgolódik, hogy nem
volt karácsonyi hangulata. Ti is kiakadnátok ezen?
Figyelt kérdés
Második karácsonyunkat töltöttük együtt. Güriztem melóhelyen is,meg szenteste is,hogy meg legyen minden, előtte meg takarítottam amikor időm volt rá. Drága párom semmit sem segített, sem fát díszíteni, sem a készülődésben se nem semmit. Ennek ellenére, azóta is háborog,hogy neki nem volt karácsonyi hangulata,milyen unalmas volt az egész,a szüleinél ( pár házzal arrébb laknak a mi sorunkon), mennyivel jobb volt régen. Szerettem volna ha ő is bekapcsolódik,de mindig fáradt ha segíteni kell valamit,és ezzel is az agyamra tud menni. (nem szóltam neki érte,mert nem akartam veszekedést). Ennek ellenére kiakasztó számomra,hogy amíg ő itthon üldögélt nekem munkahelyen is helyt kellett állni,meg még itthon is minden rám hárult s ennek ellenére még neki nem volt szép a karácsonya..Ti mit mondaátok erre?
Szerintem az OP azért marad vele mert pénzes a pali, vagy mivel nincs más faszi. Igazi érdeknő, vagy kapcsolatfüggő. Más nő már rég kibszta volna a kukába ahová való.
tegnap 11:08
32/39 anonim válasza:
18. és 19. hozzászólás mindent elmond a szemüvegedről. Cseréld le! (Ne azt írd, hogy nem vagy szemüveges.) :)
tegnap 11:23
33/39 anonim válasza:
31-es, nem hinném, hogy anyagilag bármi haszna lenne ebből a lusta kanból.Akkor nem kellene güriznie munkahelyen is.Inkább csak kell neki valaki, hogy ne legyen egyedül 5 percig sem.A kérdező fejében nagy problémák vannak a kérdés és a hozzászólásai alapján.A mesékben él és várja a csodát, hogy majd miatta ez a lusta és önző kan megváltozik.És akkor tökéletes lesz a lamúúúr. Nem sikerült még rá jönnie, hogy a valóság bizony nem olyan mint a mesékben.Naiv és mellé buta a lelkem, de nagyon.Reménykedjünk, hogy egyszer normális nő lesz belőle, normális önbecsüléssel.Mert ez bizony jelenleg nem lelhető fel esetében.
tegnap 11:27
34/39 anonim válasza:
33: Két lehetőséget írtam és az egyik arról szól, hogy társfüggő mint a pinty. Ha nem lenne nem lenne vele.
tegnap 11:41
35/39 anonim válasza:
Egy megjegyzés a végére: engem még mindig megdöbbent, hogy emberek olvasnak egy kb 10 soros szösszenetet arról, hogy egy nőnek rosszul esett, hogy fickója többszöri jelzésre sem segített Karácsonykor, és ebből olyan következtetésekig eljutnak, hogy a nő a pénzre hajt, meg kapcsolatfüggő, a csávó meg egy lusta g.ci, aki csak kihasználja a nőt, és hogy ennek a kapcsolatnak már régen vége.
Lepontozhattok, de ez az arrogancia akkor is szürreális.
tegnap 15:22
36/39 anonim válasza:
Az év másik 362 napján, amikor nincsen Karácsony, mennyire van meg köztetek egy egészséges egyensúly a közös élettel járó teendőkkel, az otthoni munkamegosztással kapcsolatban?
tegnap 15:54
37/39 anonim válasza:
36-os felvetése abszolút jogos!
Nem hinném, hogy abban a 362 napban nagyon más lenne. Akkor meg csak azt nem értem, miért csodálkozik a kérdező.
tegnap 16:06
38/39 anonim válasza:
Senki se tehet róla, hogy nem tudsz következtetni bár a kérdező leírta világosan, hogy nemcsak ünnepek alatt vakargatja a tökeit és nyafizik. Aki ilyen hapsi mellett megmarad az társfüggő, nincs önbecsülése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!