Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. Karácsonyunk volt együtt, nem csinált semmit, nem segített nekem semmit..de háborog,morgolódik, hogy nem volt karácsonyi hangulata. Ti is kiakadnátok ezen?
" otthon mennyivel jobb volt meg anyuka nem cseszegette,hogy csináljon valamit."
Vissza a feladónak.
"Te mindent azonnal eldobsz,ha nem úgy van,ahogyan Te akarod?"
Nálatok alap problémák vannak. Egész életedben szolgálhatod ki a lusta párod. Nem fog változni, csak követelőzni fog.
"hiába volt finom és nőies a kérés, cseszett rá"
Az emberek fafejek. A feleségemmel oda-vissza megvolt már nem egyszer, hogy az egyikőnk kér valamit, a másiknak meg évekkel később esett le. A lényeg, hogy mindig akkor esett le, amikor beszélgettünk egymásról, magunkról, nem a "terepen".
A példádra: ha mondjuk díszítés közben odaszól nekem a feleségem, hogy jól esne, ha segítenék (mondjuk konkrétan én mindig díszítek, csak a példa kedvéért mondom), simán lehet, hogy elmenne a fülem mellett, ha meg a szememre vetné, zokon venném. Ha viszont egy nyugodt beszélgetés közben feljönne szóba, hogy neki mennyire sokat jelentene, ha segítenék, és milyen egyedül és leszarva érzi magát attól, hogy nem, az megérkezne.
"Te mindent azonnal eldobsz,ha nem úgy van,ahogyan Te akarod?"
Üdv a gyakori világában: itt mindenre az a válasz, hogy "csak kihasznál, nem szeret, ennek a kapcsolatnak vége!"
"Drága párom semmit sem segített, sem fát díszíteni, sem a készülődésben se nem semmit..."Szerettem volna ha ő is bekapcsolódik,de mindig fáradt ha segíteni kell valamit,és ezzel is az agyamra tud menni."
Már rég túl vagy azon a ponton, hogy te harcolj a kapcsolatért, már gúnyos vagy, már az agyadon jön ki. De itt bizonygatod, hogy más a hülye mert kivágná mint a macskát. Te csak kiakadva vagy...Persze Pityu.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Tessék egy okos nő aki nem hagyja magát kihasználni.
“ Igen,szóvá tettem és arra fel mondta,hogy otthon mennyivel jobb volt meg anyuka nem cseszegette,hogy csináljon valamit”
Szerintem itt van a lényeg és ez kivetíti a jövőt, mire készülj vele kapcsolatban. Ő ezt természetesnek veszi, hogy majd te megcsinálod, megfőzöl, kitakarítasz, bevásárolsz stb. Mivel anno otthon anyuka ezt szó nélkül megcsinálta. Az meg hogy ezek után még neked tesz megjegyzést neki nem volt karácsonyi hangulata, mint valami hisztis gyerek, hát pasiba pláne elég visszás. Maga ez a felfogás meg a lustaság együtt, hiába érvelsz neki, magától kéne rájönnie nem normális amit csinál. Nem fog egy könnyen változni, arra készülj
"Szerettem volna ha ő is bekapcsolódik,de mindig fáradt ha segíteni kell valamit,és ezzel is az agyamra tud menni. (nem szóltam neki érte,mert nem akartam veszekedést)."
"otthon mennyivel jobb volt meg anyuka nem cseszegette,hogy csináljon valamit"
Akkor eszerint mégis szóltál neki.
elküldeném haza a q anyjába. Nekem is jobb volt a karácsonyom előtte.
Igazi bzigyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!