Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 4 hónapja vagyunk együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapja vagyunk együtt a párommal és rájöttem, hogy talán nem szeretem eléggé, mert más nőket is megnézek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap folyamán fogtam magam és összepakoltam…az a helyzet, hogy nem először, hanem harmadjára. Viszont minden alkalommal útközben beszéltünk és kért, hogy menjek vissza, beszéljük meg, én pedig mindig visszamentem, ergó az összes ilyen kidobott benzinpénz volt.

A párom egy nagyon jó lelkű nő, mindent megkapok tőle, ágyba hozza a reggelit, mindent meg akar csinálni helyettem, állandóan a kedvemben jár, evidens, hogy szeret.

Négy hónapja vagyunk együtt és én is nagyon szerettem és szeretem is de egyre jobban azt érzem hogy inkább emberileg, mert mikor kiöltözik kisminkeli magát akkor nagyon tetszik, de egyébként nem az a nagyon vonzó nő számomra, viszont szerelmes vagyok abba, ahogy szeret engem.

Tegnap elhoztam a cuccaimat és eljöttem megint de még folyamatosan ír és azt mondja hogy egy undorító ember vagyok, megbántottam, elhitettem vele hogy szerettem.

Pedig tényleg szerettem, csak valahogy nem az a nő, aki engem annyira vonz, viszont azon gondolkodom ma délután is hogy találkozunk és beszélünk, mert azt érzem hogy sosem lesz még egy ilyen ember, aki ilyen őszintén tud szeretni engem, és nem akarom bántani, mert a világ legjobb embere… minden alkalommal hezitálok, hogy kilépjek vagy ne, de mindig maradok. Nincs másik nő a képben, pedig szegény mindig azt hiszi…

Mi a teendő?

tegnapelőtt 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szegény csajnak nem sok önbizalma lehet, ha mindig visszafogad. Te is tudod, hogy nincs értelme vele lenned, ha nem tartod vonzónak. Csak kihasználod a jólelkűségét.
tegnapelőtt 10:14
 2/12 Noren1989 ***** válasza:
88%
Szerintem ideje felfedezni magadban a kisgyereket, aki anyut keresi a szolgálószemélyzetben.
tegnapelőtt 10:17
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg elhitetted vele hogy szereted holott nem is. Csak az álarc tetszik rajta mikor kifesti magát de nem önmagáért szereted. Azért meg ne menj vissza hozzá csak mert fosol hogy nem fog más ennyire szeretni. Ne használj ki embereket az önös érdeked miatt. Hagyd és ne menj vissza hozzá.
tegnapelőtt 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

"viszont szerelmes vagyok abba, ahogy szeret engem."

Hát igen, mivel nem szereted saját magad így amiért ő szeret téged az teljesen megbolondít téged. De amint a lány elkezd gyűlölni elmúlik a hazugság.

Ne menj vissza hozzá mert tényleg nincs semmi értelme.

Szerintem csak azt lehet kihasználni aki hagyja és ha ő visszafogad az nem a te hibád. De akkor se csináld mert nem mész vele semmire.

tegnapelőtt 10:43
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Én pont nem szoktam szakítást tanácsolni minden második kérdéshez , de ez egyértelmű. A vonzódás ha nincs meg az elején, nem is lesz. Ezzel meg őt bántod egyre jobban minél tovább húzod. Hiszen ő is megérdemel valakit, aki szereti. Meg kell neki mondani, csak barátként szereted ennyi. Te is keress olyat akivel oda vissza meg van a kölcsönös vonzalom és szimpátia. Mert ez mindig kifog jönni előbb vagy utóbb ez a vonzódás hiánya. De nálad előbb. Azért az első 4 hónap alatt 3x elköltözni ez röhej bárhonnan nézzük. Nem csak azt kell nézni valakivel mennyire kényelmes az élet, mert körbeugrál.
tegnapelőtt 10:43
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
Hagyd már azt a szegény nőt, te egy idióta vagy, aki azt se tudja mit akar :/ Egyszemélyes brazil szappanopera vagy... Ne is találkozzatok, ne beszéljetek.
tegnapelőtt 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Jól van már, ne legyetek már nevetségesek. Francokat van köztetek szerelem, vagy szeretet. Ő még lángol érted, de kezd belőle kifelé jönni hiszen látja, hogy te nem vagy érte oda. Nálad meg elmúlt a rózsaszín köd. Ne hitegesd magad azzal, hogy szerelmes beléd mert nem az. Amúgyis milyen törlőkendő már, hogy azt hiszi megcsalod, tudja, hogy kihasználod, de mégis visszafogad. Hogyan lehetne már ilyen nőbe beleszeretni amikor saját magát nem tiszteli? Ne sajnáld a körülményeket mert benne van teljes mértékben és ő felel saját magáért nem te érte. Magadat nézd és tedd ki. Ismerkedj olyan nővel aki magát tiszteli.
tegnapelőtt 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Te nem szeretet.Csak olyan dolgokat hozol fel, amiket tesz érted, de az nem szeretet.
tegnapelőtt 11:02
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Tanulságos kérdés. Több szempontból is. Én most csak olyanokat emelnék ki, hogy milyen "jó" is, amikor azt állítjuk, a külső nem (annyira) számít, egy nő különben is kompenzálhat sminkkel, ruhákkal stb. vagy amikor arra biztatunk embereket, hogy tekintsenek el a vonzalom hiányától vagy alig meglététől, ha minden más rendben. Hát tessék, ennyit ezekről.
tegnapelőtt 11:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy ribikét akkor aki fullos nő….de akkor fixen nem kapsz ennyi kedvességet. Bár ahogy mostanàban nézem a férfiak többségének ennyi elég is. Természetesen nem azt mondom, hogy maradj vele ha nem tetszik….de mostanában tényleg semmi más nem számít a férfiaknál csak a ribis külső.
tegnapelőtt 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!