Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom csicskának akart használni,meló mellett. Az ég világon semmit sem csinált,pedig otthon volt. Na most, erre én azt mondtam,hogy nem megyek melóhelyre dolgozni,hanem akkor otthon adjon fizetést az elvégzett munkáért. Jól tettem?
Hogy a bánatba működne egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél csicskáztatni akarja a másikat????
És itt nem arról van szó, hogy sikerült-e neki, hanem, hogy ő akarta.
Aki szereti a párját, az nem akarja csicskáztatni. Amelyik kapcsolatban az egyik fél nem szereti a párját, az miféle kapcsolat???
Ne legyél már ilyen hülye. Nem vele cseszel ki, csak saját magaddal.
Bár ha neked jó, hogy bejárónő vagy extrákkal, akkor oké. Bár gondolom be nem jelentenek. A tb-t legalább fizetik utánad?
Ha még valameddig fizet is, ha szülsz 1-2 gyereket és többet nem hajlandó perkálni, de akár még azt sem föltétlen, csak mondjuk 10 év múlva kirak akkor mit csinálsz? Hova vesznek majd fel dolgozni 0 munkatapasztalattal? Esetleg kapsz 1-2 pofont, hova tudnál menni? Se megtakarításod, se munkatapasztalatod, semmid nem lesz.
Dolgozz csak tovább a munkahelyeden, pasit meg keress olyat aki emberszámba vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!