Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fogamzásgátló tabletta/gyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabletta/gyűrű mellett engeditek a párotoknak h belétek élvezzen?

Figyelt kérdés
Nem volt mèg baba belőle? Én félek engedni
tegnap 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nincs teljes védelem, de én 7 évig használtam, anyukám közel 30 évig, nővérem 20+, húgom 6 éve használja baleset nélkül a tablettát.
tegnap 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Tablettát szedek 14 éve, nem volt gond. Persze ennek feltétele a helyes használat.
tegnap 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Persze, ennek az a lényege, hogy ez a védekezés, lehet normálisan szerelni. Én is évekig használtam eredményesen. Fontos, hogy normálisan szedd, ne maradjon ki tabletta. Ha esetleg beteg vagy, kell gyógyszert szedned ami gyengíti a hatását, akkor addig kell kiegészítő védekezés. De alap esetben megbízhatóan véd.
tegnap 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A közeli ismeretségi körömben ketten lettek terhesek, a távolabbiban meg hárman. Elvileg mindent előírásszerűen csináltak, aztán nem jött be. Mindenki saját felelősségére szedje.
tegnap 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
3-as. Azért ilyet ne jelents ki, mert egyetlen orvos, sőt még a gyártó sem vállal garanciát, vagyis 100%-os védelmet. Az hogy te évekig használtad, és mivel ez most nem a kérdésről, hanem önmagad remek döntéséről szól, ne keverd bele. Alap esetben sem véd megbízhatóan, ugyanis ahány ember, annyi hormonháztartás és egészségi állapot.
tegnap 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ami szerintem gyakoribb, hogy a hüvelyflórádat elcseszheti, mivel más a kémhatása a spermának mint a hüvelynek, és akkor ez olyan mint egy napi irrigálás.
tegnap 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Látom a tabletta pártiak egóját sérti a dolog, habzó szájjal nyomkodják a piros X-et! :D Ilyen az ha mindenki annyira okos, hogy ha felmerül a kétely a döntésükkel kapcsolatban, az egó kapitány az agyukban tajtékzik és retteg! :D
tegnap 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
A baleset oka általában: a nő "véletlen" nem szedi a bogyókat, mert terhes akar lenni. Nem kell többet bele látni. 2 exem is így akart megfogni, kibaxtam őket mint macskát xarni.
ma 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!